Hem Livets Goda Prenumeration Albumaktuella Thomas Stenström släpper singeln ”Solen” idag

Albumaktuella Thomas Stenström släpper singeln ”Solen” idag

av Livets Goda

Nedräkning har startat. Den 13 oktober släpper Thomas Stenström nya albumet Superlativ 97. Men redan idag, mitt under pågående sommarturné, släpper han andra singeln ”Solen”.

”Låten handlar om nån slags stress att skynda sig att leva innan det är försent. Stunden efter man precis har kommit förbi något jobbigt. Man når någon slags strike of consciousness när man är vaken i stunden och kan se vad som är viktigt. Ovanligt, iaf för min del.” – Thomas.

Lyssna på ”Solen” här.

Thomas Stenström är tveklöst en av Sveriges största artister. Under sin musikkarriär har han försett oss med tidlösa låtar och han är en av landets mest efterfrågade och uppskattade liveartister. 2022 var ett gigantiskt liveår för honom – med utsålda arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en omfattande sommarturné och framgångssagan Dreamer Tour.

När Stenström i våras gick ut med kommande album presenterades även skivans första singel. Den hopfulla pophiten ”Andas in andas ut” har sedan dess legat topp 10 på Spotify och varit en av de mest spelade låtarna i sommar, med över 12 miljoner spelningar. Singeln har kallats en ny svensk klassiker och har fått eget liv hos körer ute i landet. Under sommaren är han ute på hyllad, stor turné som avslutas på Liseberg 2 sept – mer om turnén här.

Albumet Superlativ 97 blir Stenströms sjätte. Låtarna är framtagna tillsammans med hans långtida gitarrist och kompanjon Johannes Runemark. Slutresultatet beskriver han som “det mest ärliga jag gjort hittills, och den bästa skivan”.

Spotify I Youtube I Instagram I Tiktok

Läs fler musiknyheter

RELATERAD LÄSNING