Hem NyheterNyhet WB Alkoholfri öl i samarbete med Motörhead

Alkoholfri öl i samarbete med Motörhead

av Livets Goda

Alkoholfri öl i samarbete med Motörhead: Förra sommaren lanserade Live Brands Factory AB två grillsåser i samarbete med Global Merchandising och hårdrockslegendarerna Motörhead. Hela partiet sålde slut direkt, så nu lanserar man ett komplett grillsortiment med Motörhead som avsändare. Utöver grillsåser innehåller detta uppdaterade koncept även grillkryddor, ölkorv, grillmarinad och en alkoholfri öl. De flesta av Motörhead-produkterna finns redan till försäljning i Axfoods välsorterade dagligvarubutiker, den alkoholfria Motörhead ölen kommer under senare delen av sommaren.

Alkoholfri öl i samarbete med Motörhead

Alkoholfri öl i samarbete med Motörhead

MOTÖRHEAD BARBECUE CONCEPT
Lagom till årets grillsäsong presenterar Live Brands Factory AB nu Motörhead Barbecue Concept, vilket innebär en uppdaterad och utökad produktkatalog från Motörhead. Varför nöja sig med enbart grillsåser, när många bokstavligen hungrar efter att låta Motörhead vara en del av sommarens alla grillfester – åtminstone om man ser till hur snabbt förra årets grillsåser sålde slut.

Utöver tre nya grillsåser så är det med stolthet man nu kan presentera grillkryddor, ölkorv, grillmarinad och därtill en alkoholfri öl med Motörhead som avsändare, så att ingen ska behöva avstå från festen!

Ölen blir den första i sitt slag från Live Brands Factory AB, vilket är en viktig lansering i en tid då efterfrågan på alkoholfria alternativ av hög kvalitet ständigt ökar. Samtliga av dessa nya Motörhead-produkter kommer inom kort att finnas till försäljning i Axfoods välsorterade dagligvarubutiker runt om i landet, vilket innefattar WillysHemköpCity Gross och Tempo.

OM LIVE BRANDS FACTORY AB
Live Brands Factory AB är ett företag med siktet inställt på den globala marknaden. Företaget drivs av sex välkända profiler inom dryckes- och livemusikbranschen. Affärsidén, enkelt uttryckt, är att smaksätta välkända varumärken. Inom Live Brands Factory AB finns alla resurser att lansera ett brett utbud av attraktiva produkter då företaget har rätt nätverk, kompetens, kapacitet och kunskap för att producera i stort sett allt som rör mat och dryck.

OM MOTÖRHEAD
Motörhead
 var ett engelskt rockband som bildades i juni 1975 av basisten, sångaren och låtskrivaren Ian Fraser “Lemmy” Kilmister och de blev snabbt ett namn att räkna med på de brittiska punk- och metalscenerna. Trots att de ändrade sin line-up flera gånger genom åren, kompromissade eller ändrade Motörhead aldrig sitt unika, råa sound. Detta gjorde att bandet och deras musik blev en livsstil för många olika sorters människor, oavsett om de kallade sig hårdrockare, punkare eller något annat.

Som powertrio hade de sina största framgångar i början av 1980-talet med flera framgångsrika singlar på Storbritanniens topp 40. Albumen OverkillBomberAce of Spades och särskilt No Sleep ’till Hammersmithcementerade Motörheads rykte som ett rockband av högsta klass. Bandet är rankat som nummer 26 på VH1:s 100 Greatest Artists of Hard Rock, vilket säger det mesta.

Motörhead släppte 22 studioalbum, 13 livealbum, 12 samlingsalbum och fyra EP:s under en karriär som sträckte sig över 45 år. Motörhead-arvet (och livsstilen) lever starkt vidare genom bandets musik och lojalafans, som genom den publika omröstningen såg till att Motörhead under 2020 nominerades Rock and Roll Hall of Fame.

För mer information, besök imotorhead.com. Följ @OfficialMotorhead på Instagram och Facebook, @myMotorhead på Twitter. För den officiella fansidan, följ @motorheadfanpage.

OM GLOBAL MERCHANDISING SERVICES LTD
Global
 är ett prisbelönt artist-, kändis- och varumärkes- och merchandiseföretag. Global har sina huvudkontor i London och Los Angeles och är extremt starka när det kommer till licensiering med branschens bästa design, produktutveckling, tillverkning och B2C-försäljning. Global genomför och levererar affärer genom alla kanaler för återförsäljning, liveevenemang, webbbutiker, pop up-butiker, varumärkesbyggande och utveckling, sponsring, rekommendationer och tredjepartslicenser. För mer information, besök globalmerchservices.com

RELATERAD LÄSNING