Alsace, Bourgogne, Champagne & Chablis

Livets Goda 22 May, 2019
Vin Lördag 19 oktober kan du resa med EkmanResor 1st Bussness Class och njuta av det goda i livet i Frankrike! Här gläds ni inte enbart åt utsökta viner utan får även uppleva den franska idyllen. Genom fridfulla städer, pittoreska byar, stora vinfält och fantastiska landskap ser man några av världens främsta vingårdar och får vara med om kulinariska högtidsstunder. Här avnjuts lantliga rätter som Boeuf Bourguignon och Coq au Vin tillsammans med förträffliga viner från Alsace, Bourgogne och Chablis.

OM RESAN
Antal dagar: 10 dagar 
Avresa: Lördag 19 oktober
Pris 17 980 SEK

I resan ingår: Del i dubbelrum/utsideshytt, båtresa Kiel–Göteborg t/r, 9 frukost, 8 måltider, vinprovningar och besök enligt program, reseledare, bussresa
Tillval per person: Enkelrum/Enkelhytt 3 500:-

På/Avstigning: Stockholm, Cityterminalen kl. 10.30
Södertälje, Syd kl. 11.00. Orter längs E4:an/Väg 40
Valuta på resmålet:Euro
Boende: Dorint Parkhotel Bad Neuenahr, Hotel De Champagne Epernay, Ibis Beaune Centre, Mercure Hotel Bad Homburg, Stena Line

Mer information >>


Hennessy VS i nytt samarbete med Felipe Pantone

Whisky och Bourbon I augusti lanseras Hennessy VS med en design som tagits…
17 Sep, 2019

Findus lanserar Pease Bowls: veganska färdigrätter gjorda på ärtprotein

Mat och Restaurang Under 2018 lanserade Findus sitt nya produktsortiment Pease – Bra…
17 Sep, 2019

Portvinsfat i Mackmyras nya säsongsutgåva

Whisky och Bourbon Mackmyra har tillsammans med den portugisiska portvinsproducenten Quinta Do Vallado…
17 Sep, 2019

Nordens bästa vinlistor utses på söndag

Vin Den 22 september utses Nordens bästa vinlistor av vinguiden Star…
17 Sep, 2019

Rekordsvag krona och elbrist hotar framtiden för svensk livsmedelsindustri

Mat och Restaurang För den svenska livsmedelsindustrin bjöd årets andra kvartal på ökade…
17 Sep, 2019

Höstens nyhet från Oumph! rullar in

Mat och Restaurang Från och med vecka 38 släpps nu Oumph!’s nyhet för…
17 Sep, 2019

Vinnande potatis

Mat och Restaurang Martin Moses, vinnare i Årets Kock 2019 satsade stenhårt på…
17 Sep, 2019

Designförvaring för köket

Mat och Restaurang Beslag Design presenterar nu nyheten Sub Slim Panero - Ett…
17 Sep, 2019

Hälsoeffekter vid ”måttligt” drickande

Övrigt Stora mängder alkoholmedför tveklöst risk för skador på vår kropp…
17 Sep, 2019

O.P. Anderson Hernö Juniper Cask Finish – Akvavit lagrad på ginfat i världsunikt samarbete

Whisky och Bourbon Den 17 september lanseras den första produkten i ett unikt…
17 Sep, 2019

Pallgren på pallplats i Årets ekokock

Mat och Restaurang Niklas Pallgren, köksmästare hos servicebolaget Sodexo blev trea när några…
17 Sep, 2019

Gainomax presenterar två nya smaker – utan tillsatt socker

Övrigt Gainomax inleder hösten med att presentera två bäriga nyheter. Gainomax…
17 Sep, 2019

Nick’s lanserar en utmanare till Center

Övrigt Nick’s lanserar en utmanare till Center. Soft Toffee är fylld…
17 Sep, 2019

Lindahls lanserar PRO+ krämig kvarg i större förpackning

Mat och Restaurang Lindahls är marknadsledare inom kategorin kvarg och tidigare i år…
17 Sep, 2019

Fazer lanserar helt ny proteinkälla – Fazer Yosa Havrebit

Mat och Restaurang Fazer Yosa Havrebit är en helt ny växtbaserad och mjölkfri…
17 Sep, 2019

Nytt i Winefinders butik: Torbreck Woodcutters Shiraz 2017

Vin Torbreck, under chief winemaker Ian Hongell, continues to go from…
17 Sep, 2019

Lakritspucken - efterlängtad klassiker gör comeback!

Övrigt Nu släpps en god nyheten på länge, den efterlängtade Lakritspucken…
16 Sep, 2019

Nutritionisten Miriam Höglund om de fleromättade fetterna

Övrigt Miriam Höglund är Nutritionist, gruppträningsinstruktör och har en bakgrund i…
16 Sep, 2019

Svenska Norr Company har donerat 1 miljon vätskeersättningar

Övrigt 2018 lanserades drycken Norr av Norr Company med ambitionen att…
16 Sep, 2019

Moestue Grape Selections startar upp ett samarbete med vinproducenten Château Vignelaure i Sverige

Vin I Systembolagets fasta sortimentet så ligger Château Vignelaure Rouge 2011…
16 Sep, 2019
Artikelarkivet