Hem NyheterNyhet WB Angostura lanserar ny rom – Tamboo Spiced Rum

Angostura lanserar ny rom – Tamboo Spiced Rum

av Livets Goda

Med en imponerande historia som sträcker sig i två sekel har Angostura etablerat sig som en betydande aktör inom dryckesindustrin och har sedan begynnelsen varit synonymt med exceptionell kvalitet och expertis. Med glädje och stolthet introduceras nu deras senaste lansering på den svenska marknaden, Angostura Tamboo Spiced Rum. Angostura Tamboo lanseras i Systembolagets beställningssortiment den 8 januari 2024 och kostar 389 kr.

Angostura Tamboo är en Spiced Rum – inspirerad av den ständigt närvarande karnevalsandan i Trinidad & Tobago. Uppkallad efter de handgjorda bambuinstrumenten, kända som tamboo, som en gång i tiden utgjorde rytmerna i karnevalståget långt innan ståltrummorna gjorde sitt intåg på öarna.

Mattias Skoog, Product & Trade Marketing Manager på Hermansson & Co, är exalterad inför den nya lanseringen:
– Det känns väldigt roligt att lansera en så unik och färgstark produkt på den svenska marknaden! Angostura Tamboo är inte bara en exceptionellt god rom, det är en färgsprakande symfoni av smaker och dofter som tar dig med på en karibisk resa. Något som vi alla behöver en dos av under dessa mörka månader. Angostura Tamboo fungerar lika bra neat, såväl som bas i klassiska romdrinkar. Vi är verkligen entusiastiska till att se hur produkten mottages hos de svenska konsumenterna.

Angostura, med en snart 200 år lång historia, har cementerat sin plats som en tongivande aktör inom dryckesindustrin och är vida känd för sitt orubbliga engagemang för kvalitet och autenticitet. Med sina rötter djupt förankrade i Trinidad och Tobago har företaget inte bara präglat den lokala scenen utan har också vuxit till att bli en global ledare inom sitt område. Expertisen hos House of Angostura sträcker sig över ett brett spektrum, från att producera utsökta romsorter till att skapa kryddade bitters som förhöjer smakupplevelsen. Företagets omfattande portfölj är inte bara en kollektion av drycker; den är en hyllning till den rika karibiska smakkulturen som har formats och förfinats genom åren. Med nylanserade konceptet “Time to Tamboo!” tar de steget in i en ny era av nytänkande lanseringar som hyllar karnevalsandan från Trinidad och Tobago.

Angostura Tamboo Spiced Rum
Artnr: 85001
Pris: 389 kr
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 40%
Producent: House of Angostura

RELATERAD LÄSNING