Hem Vinvärlden Anna Rönngren förstärker Winefinder

Anna Rönngren förstärker Winefinder

av Livets Goda

Det är med stolthet som Winefinder hälsar Anna Rönngren, en av Sveriges mest meriterade sommelierer, välkommen Winefinder. Anna Rönngren kliver direkt in i Winefinders marknadsteam, och kommer bland annat att ansvara för urval av viner till deras Premium och Edge-sortiment. Hon kommer dessutom att driva utvecklingen av vinprovningsevent.

Anna har en examen i Måltidskunskap och Värdskap från Restaurang- och Hotellhögskolan i Grythyttan samt Level 4 diplom från Internationella Wine & Spirit Trust, en nivå väldigt få svenskar nått. Förutom arbetet med att skapa en unik dryckesupplevelse på Michelinkrogen Frantzén så har hon varit en flitigt anlitad skribent och föreläsare – både i Sverige och internationellt.

– Med den här rekryteringen visar vi med all önskvärd tydlighet att vi menar allvar med vårt mål att bli bäst på marknaden för kvalitetsvin i alla prisklasser, kommenterar Alex Tengvall, VD för Winefinder.se. I kombination med att vår starka tillväxt skapar större köpkraft som kommer våra kunder tillgodo, så hjälper Annas kontaktnät och kunskap oss att etablera starka samarbeten med producenter och importörer av de absolut bästa vinerna.

För de som inte känner till Anna väl, så har Winefinder ställt några frågor till henne vilka ni finner här >

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING