Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Är Kavlis nya ost hetast i världen?

Är Kavlis nya ost hetast i världen?

av Livets Goda

Kavli fortsätter att vända upp och ner på sin mjuka ost och lanserar ytterligare två nyheter i serien Kavli Hot mjukost. Den nya smaken bygger på den trendiga asiatiskasåsen Sriracha och är kanske den hetaste osten i sortimentet just nu?

Även storsäljaren Hot Jalapeño lanseras i en ask då många konsumenter efterfrågat en större förpackning. Asken fungerar bra att ställa fram på bordet och dippa direkt ur.

Kavli Hot är tänkt att toppa favoritmaten eller tilltuggen och ge en god mix av både hetta och ostig krämighet.

Till tacon

Mat skall vara gott och trevligt. Kombinationen av krämig ost och het chili gör mjukostarna perfekta till alla typer av enkel mat som att toppa tacon och hetta till tortillan. Mat som kan kombineras i oändlighet. Osten är enkel använda som het dip till nachos.

– Många väljer också att sätta sin egen touch på mat genom att ”toppa” maten med olika mycket hetta och krämighet. Vi hoppas att mixen mellan olika sorters spännande chili och vår krämiga mjukost kommer att addera mer smak och variation på ett enkelt sätt, säger Annika Skardal, Brand Manager, O. Kavli AB.

Så här i stundande sommartider är osten ett gott val även till allt från grillen och kan också användas som het ostsås till pommes frites och grönsaker.

– Kavlis heta mjukost är allt du behöver för att vässa till din burgare, fortsätter Annika. En perfekt mix helt enkelt!

Kavlis mjukostar kräver inte kyla, har lång hållbarhet och i nyheterna kombineras både ost och hetta. Nu lanseras även ett storpack i ask som fungerar väldigt bra då asken kan ljummas försiktigt direkt i micron så att man kan dippa direkt från asken.

Kavli Hot är mjukost gjord på utvalda klassiska ostar och tillverkas i Älvsjö utanför Stockholm. I produktserien Kavli Hot ingår tre smaker i tub 250g samt en ask 330g:

Hot Jalapeño 330g
Strong Sriracha 250g

Nyheterna är lanserande i dagligvaruhandeln och det rekommenderade ca priset är 35-40 kr. Kavli Hot hittas i samma hylla som resterande sortiment Kavli mjukost. Sedan tidigare finns också smaken Smokey Chipotle

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING