Årets digitala rosébilaga är nu ute för nedladdning

Vin Rosé. Älskade rosé. Tidigare en vinstil som stötte på nedlåtande kommentarer från de som gärna satte sig på en piedestal och basunerade ut rätt och fel. Funkar till allt men passar till inget, var ett stående skämt när man förkovrade sig i vinvärlden för inte allt för länge sedan. Men fördomarnas tid är förbi och rosé har aldrig varit bättre, något som årets bilaga kan konstatera med fler imponerande viner än någonsin.

Visst förknippas rosévinet med semester, sommar och ett relativt avkopplat förhållande till såväl mat som dryck. Och i grunden är det enkom något bra, att vara inkluderande. men det rosa vinet är inte bara en säsongsdryck, det finns många maträtter som träffar mitt i prick med en rosé året om och dessutom finns det flera viner du kan lagra, många av dem finner du i vår bilaga. Som sydrhônska Tavel där vi provat rosé ner till 2013 med gott resultat.

Du som är premium laddar ner bilagan som vanligt, via din dator eller appen efter inloggning. Om du inte är premium men gärna vill ta del av allt innehåll som vi där kan erbjuda dig, så kostar tjänsten inte mer än 19 kr i månaden eller 190 kr för ett år. Och vi autoförnyar inte. Här kan du införskaffa ett Premium-Konto >>

Glad sommarläsning!

Länk till bilagan finner du här.


Mariestads limiterade samlingsserie och jubileumsbok hyllar Den Stora Smakresan

Whisky och Bourbon Mariestads lanserar nu en exklusivt framtagen samlingsserie med alla de…
20 Nov, 2018

Niklas tipsar: En champagne som flörtar med sinnena, 2009 Alfred Gratien Cuvée Paradis

Vin Det är för mig något speciellt med Alfred Gratien. Delvis…
16 Nov, 2018

Premiär för Koge’s Choice - framröstad av tusentals svenska ölälskare

Whisky och Bourbon Den 7 december lanseras vinnarbidraget från Innis & Gunn’s öltävling…
15 Nov, 2018

Prisregn över Nils Oscar

Whisky och Bourbon Nu är det avgjort vilka som vinner priser i den…
14 Nov, 2018
Artikelarkivet