Årets digitala rosébilaga är nu ute för nedladdning

Vin Rosé. Älskade rosé. Tidigare en vinstil som stötte på nedlåtande kommentarer från de som gärna satte sig på en piedestal och basunerade ut rätt och fel. Funkar till allt men passar till inget, var ett stående skämt när man förkovrade sig i vinvärlden för inte allt för länge sedan. Men fördomarnas tid är förbi och rosé har aldrig varit bättre, något som årets bilaga kan konstatera med fler imponerande viner än någonsin.

Visst förknippas rosévinet med semester, sommar och ett relativt avkopplat förhållande till såväl mat som dryck. Och i grunden är det enkom något bra, att vara inkluderande. men det rosa vinet är inte bara en säsongsdryck, det finns många maträtter som träffar mitt i prick med en rosé året om och dessutom finns det flera viner du kan lagra, många av dem finner du i vår bilaga. Som sydrhônska Tavel där vi provat rosé ner till 2013 med gott resultat.

Du som är premium laddar ner bilagan som vanligt, via din dator eller appen efter inloggning. Om du inte är premium men gärna vill ta del av allt innehåll som vi där kan erbjuda dig, så kostar tjänsten inte mer än 19 kr i månaden eller 190 kr för ett år. Och vi autoförnyar inte. Här kan du införskaffa ett Premium-Konto >>

Glad sommarläsning!

Länk till bilagan finner du här.


Glen Moray Classic Peated - ytterst kvalitativ och välsvarvad whisky

Whisky och Bourbon Glen Moray Classic Peated Single Malt har legat på bourbonfat…
26 Apr, 2019

Årets första frilandsodlade färskpotatis

Mat och Restaurang Årets första frilandsodlade färskpotatis skördades kl 11.00 idag. Potatisodlare Jonas…
25 Apr, 2019

Nu återlanseras Innis & Gunns Mangoes on the Run – Mango IPA

Whisky och Bourbon I över 15 år har Innis & Gunn tillverkat öl…
23 Apr, 2019
Artikelarkivet