Årets digitala rosébilaga är nu ute för nedladdning

Vin Rosé. Älskade rosé. Tidigare en vinstil som stötte på nedlåtande kommentarer från de som gärna satte sig på en piedestal och basunerade ut rätt och fel. Funkar till allt men passar till inget, var ett stående skämt när man förkovrade sig i vinvärlden för inte allt för länge sedan. Men fördomarnas tid är förbi och rosé har aldrig varit bättre, något som årets bilaga kan konstatera med fler imponerande viner än någonsin.

Visst förknippas rosévinet med semester, sommar och ett relativt avkopplat förhållande till såväl mat som dryck. Och i grunden är det enkom något bra, att vara inkluderande. men det rosa vinet är inte bara en säsongsdryck, det finns många maträtter som träffar mitt i prick med en rosé året om och dessutom finns det flera viner du kan lagra, många av dem finner du i vår bilaga. Som sydrhônska Tavel där vi provat rosé ner till 2013 med gott resultat.

Du som är premium laddar ner bilagan som vanligt, via din dator eller appen efter inloggning. Om du inte är premium men gärna vill ta del av allt innehåll som vi där kan erbjuda dig, så kostar tjänsten inte mer än 19 kr i månaden eller 190 kr för ett år. Och vi autoförnyar inte. Här kan du införskaffa ett Premium-Konto >>

Glad sommarläsning!

Länk till bilagan finner du här.


Noga utvalt från Kafferosteriet Koppar - N°7 Papua Nya Guinea

Vin Eastern Highlands i Papua Nya Guinea är en av de…
21 Sep, 2018

Fyra favoriter i dagens Systembolagslansering

Vin Idag klockan 10:00 är det dags för ett nytt nyhetssläpp…
21 Sep, 2018

Hanna Eriksson är Sveriges bästa kvinnliga sommelier 2018

Vin Finalen i årets upplaga av Lily Bollinger Award är avgjord.…
18 Sep, 2018

Höstens lagerrensning hos Winefinder är här!

Vin Nu startar Winefinder höstens stora lagerrensning. Över 100 viner ska…
17 Sep, 2018

Matkassen fyller 10 år

Mat och Restaurang I våras var det 10 år sedan matkasseföretaget Matkomfort grundades…
17 Sep, 2018
Artikelarkivet