Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Årets första snacksnyheter 2022

Årets första snacksnyheter 2022

av Livets Goda

2022 närmar sig med stormsteg och årets första snacksnyheter från Estrella är något att se fram emot. Snacks för alla krispiga tillfällen. Här är årets första snacksnyheter som landar i butik 17 januari 2022. 

 • Sötpotatischips Havssalt och Sötpotatischips Sourcream & Onion
  Sötpotatis är trenden som bara växer, men säg hejdå till sladdriga sötpotatispommes. Estrellas två nya, veganska sötpotatischips är smakrika med krispighet och karaktär. Med egen teknik lyckas Estrella få till krispigheten som är svår att få till hemma. Förlanseras på Foodora Market 3/1.
 • BBQ-chips
  En sweet, smokey och kryddig mix av grillad paprika, lök, tomat och vitlök på grovräfflade chips. Förlanseras på Hemmakväll 29/12.
 • Super Crunch Cheddar Sourcream & Onion
  Det här är en crunchy ostbåge som får cheeselovers att slå volter. Super Crunch har en punch av krispighet och smak av cheddarost, gräddfil och lök. Dessutom mindre fett än liknande produkter eftersom de är ugnsbakade och inte friterade.
 • Linschips Vitlök, Gräslök & Chili
  En av de mest populära smakerna på Västkustchips gör entré på populära, veganska Linschips. 13% protein, 40% mindre fett än vanliga chips.
 • Nötmix Mandel Honung & Salt
  Estrellas Nötmix Honung & Salt är Sveriges mest populära nötmix och nu får den en kompis med jordnötter och – två populära nötter i sött och salt.
image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING