Hem Nyheter Årets glassmix i samarbete med Lekia

Årets glassmix i samarbete med Lekia

av Christoffer Enquist

Hemglass kan tillsammans med Lekia stolt presentera Lekiamixen, en mix med 25 st lekfulla glassfavoriter i en och samma förpackning, bland glassarna gömmer det sig också en leksak. Mixen som passar hela familjen.

Det har varit lek på Lekia från första stund. Lekia tycker nämligen att leksaker är det bästa som finns här i världen. Glass + leksaker kan ju inte bli bättre och där började samarbetet.

–       Vi funderade om vi kunde hitta en perfekt samarbetspartner för att lansera en ny glassmix och vi ville då kunna erbjuda något extra utöver glass och kände att ett samarbete med Lekia var den perfekta lösningen, säger Anders Granath, Chef Affärsutveckling, på Hemglass.

I mixen finns sex olika klassiker från Hemglass som passar hela familjen. Men också en leksak som är plus plus-byggsats, perfekt för hela familjen att samla på och bygga tillsammans.

–       Vi kände en perfekt match till detta samarbetet, glass, glädje och lek! Vi tror att mixen tillsammans med en leksak blir uppskattat och tilltalar många barnfamiljer. Lekia har över 150 handlarägda butiker runt om i landet så nu får vi chansen att möta våra kunder utanför butiken samtidigt som det finns en lokal koppling. Hemglassbilen är fulladdad av glädje och lekfullhet precis som våra butiker. Att få med en leksak i glassmixen ger oss en möjlighet att inspirera till lek. Det är därför vi finns. Lek är en viktig och naturlig del i alla barns utveckling, säger Helena Christiansson, marknadschef på Lekia.

Innehåll Lekiamixen:
Glassbåtar, Kompis, Trafikljus, Konfetti, Sommardröm och Sandwich.

RELATERAD LÄSNING