Hem NyheterNyhet WB Årets limited edition-flaska från Absolut Vodka

Årets limited edition-flaska från Absolut Vodka

av Livets Goda

ABSOLUT VODKA bjuder på en tidig julklapp genom att lansera årets limited edition-flaska: Absolut Spirit of Togetherness.

ABSOLUT VODKA har alltid haft en vision om att en vara del av en värld där olikheter ses som någonting positivt. Möjligheterna att mötas, blandas och skapa något nytt. Med årets limited edition-flaska vill man inspirera till nya möten och en större öppenhet mellan människor. Det flätade mönster som pryder årets limiterade utgåva är inspirerat av hur allas våra liv är sammanvävda på olika vis. Att människor från olika bakgrunder och sammanhang hela tidens möts och knyter band till varandra. Designen accentuerar också den så karaktäristiska siluett som kommit att representera ABSOLUT VODKAS identitet och engagemang.

Inuti flaskan finns samma vodka som människor världen över tagit till sina hjärtan – gjord enbart på ingredienser från södra Sverige. Det gäller inte minst vetet, som vuxit sig starkt och moget på åkrarna kring Absoluts hemstad i skånska Åhus. Med djupa rötter i det lokala vill ABSOLUT VODKA växa, stärka och bjuda in till en gränsöverskridande gemenskap – oavsett var på jorden man befinner sig.

Att blanda saker har alltid varit viktigt för oss. Drinkar, människor och perspektiv – allt kan mixas för att skapa nya och spännande mönster. Vi har en fast övertygelse om att världen blir en bättre plats om vi möts i nya sammanhang där vi kan stärka varandra och hitta nya gemenskaper. Det har vi gång på gång visat i allt från våra samarbeten med åttiotalets radikala konstnärer och aktivister till vårt långvariga engagemang i LGBTQ+-frågor. Det är denna passion för möten och gemenskap som står i fokus för årets limited edition-flaska,” säger Anna Westermark, Senior Produktchef för ABSOLUT VODKA i Sverige.

Den 3 oktober släpps limited edition-flaskan Absolut Spirit of Togetherness i 700 ml, 254 kr, 40%. Systembolagets artikelnummer: 5855801. Endast 300 flaskor tillgängliga i beställningssortimentet.

RELATERAD LÄSNING