Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Årets påskkaffe 2023 från Koppar

Årets påskkaffe 2023 från Koppar

av Livets Goda

2023 är i full swing och vi är precis hemkomna från Costa Rica. Inte bara fulladdade med sol, utan även med tankar och idéer om hur vi utvecklar Koppar i år. Med oss från resan tar vi också en massa lärdomar om vad som trendar bearbetningsmässigt just nu i ett av kaffevärldens mest innovativa länder – samt inte minst fantastiska bönor som kommer in till rosteriet senare under året. Håll ögonen öppna i nyhetsbrev och på hemsida!

Påsken är på ingång och det firar vi med Koppars påskkaffe under en kortare period. Årets påskkaffe gifter sig perfekt med påskens alla godsaker, fåglekvittret som kommer tillbaka, de vita blommorna som strax börjar slå ut och vårens solstrålar som värmer oss skönare än någonsin! Vi börjar rosta det imorgon och så hoppas vi på att allt vi längtar efter hänger på av bara farten! /Glad Påsk önskar Julianna & Fredrik, med hela Koppar-teamet

ETT VERK AV 202 KVINNLIGA SMÅBÖNDER

Påskkaffet har man hämtat från Rwenzori-bergens sluttningar i östra Kongo. Det är odlat av 202 kvinnliga kaffebönder som gått samman för att skörda och bearbeta ett av världens finaste kaffen. Att deras kaffe rostas i Tyresö och dricks av dig tusen mil bort ger dem stolthet och ett hållbart liv.

PÅSKKAFFET 2023

I koppen blommar vanilj och viol, bland noter av honung och choklad. Det är ett rikt kaffe, där smakerna och aromerna av saftiga våfflor fyllda med fyllig chokladcreme och svartvinbärssylt bildar en jättefin enhet. Och så lämnar det en lång och fin eftersmak – i dubbel bemärkelse!

PRIS: 119 kr
Rostas imorgon 17 mars

PÅSKKAFFET KÖPER DU HÄR >>

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING