1

Årets stora sortimentsprovning – Handpicked Wines

En sak som har varit positivt de sista månaderna är att man fått mer tid än vanligt att ägna oss sig sitt sortiment riktigt ordentligt. Att Handpicked Wines har kunnat finputsa, skruva till och rent ut sagt snygga upp bland flaskorna. Dessutom har tiden även räckt till för att leta rätt på några nya roliga och spännande nyheter. Därmed sagt att man vid årets sortimentsprovning kommer att presentera ett nystädat och väldigt härligt sortiment med många gamla godingar liksom en hel del nya bekantskaper.

– Som alltid handplockar vi och är noga med att kunna leverera viner som ger den där extra kryddan när det gäller både ursprung, druva och vinstil. Och med en prislapp som är överkomlig för de flesta av oss som är intresserade och uppskattar ett glas gott vin.

– Årets provning kommer att bli lite mer privat och uttänjd än tidigare så att vi alla har möjlighet att följa gällande rekommendationer från FHM. Det betyder att i år så behöver du boka ditt besök med din kontaktperson på Handpicked här i Stockholm. Vi kommer ha stationer med bra avstånd och ett begränsat antal personer på plats samtidigt för att alla som kommer ska kunna känna sig komfortabla. Du kan redan nu klicka på knappen och anmäla ditt intresse om vilken dag och tid som skulle passa bäst så ska vi försöka sy ihop det här på bästa sätt så att alla blir nöjda.

– Nya producenter som vi kommer att presentera är bland annat Viña Maitia från Maule i Chile, Wolf & Women Wines från Swartland i Sydafrika, La Spia från Valtellina, Ver Sacrum från Argentina, Gilvesy från Ungern och Vigneti Repetto från Piemonte. Dessutom lite nya viner från våra befintliga producenter som t ex Roberto Henriquez, António Maçanita och Charles Smith.

Sortimentsprovning
Handpicked Wines  /  Bondegatan 21
Söndag 6 september mellan kl: 10–20
Måndag 7 + tisdag 8 september mellan kl: 10–18

Anmälan görs till hello@handpicked.se