Arkiv - nyhet

Matkomfort utökar samarbetet med Bjärefågel

Mat och Restaurang Vänner på Bjärefågel har alltid fött upp kyckling med fokus…
17 Apr, 2019

Nyheter i maj från Divine

Vin I maj presenterar importören Divine en hel del nyheter på…
17 Apr, 2019

Kopparberg utökar sitt sortiment

Whisky och Bourbon Lagom till våren och sommarens kvällar introducerar Kopparberg två tillskott…
17 Apr, 2019

Exklusiv lansering från Les Héritiers du Comte Lafon

Vin Den 3:e maj lanseras 2017 Mâcon-Uchizy Les Maranges i en…
16 Apr, 2019

Årets glassnyheter är här

Övrigt Nu är det dags att presentera årets nykomlingar i Hemglassfamiljen.…
16 Apr, 2019

När det är dags att ta ut vinster från sitt online casino konto

Övrigt Uttag eller ej, det är frågan. Säkert har man frågat…
17 Apr, 2019

Bubblig göteborgare fyller 100 år – ny XR Göteborgs Rapé Sparkling

Övrigt I dag lanserar Swedish Match XR Göteborgs Rapé Sparkling. Swedish…
16 Apr, 2019

Hur går ett ”riktigt” chipstest till?

Övrigt Många titulerar sig (skämtsamt?) som chipsexperter, men hur går ett…
16 Apr, 2019

Skrei faller allt fler svenskar i smaken

Mat och Restaurang Säsongen för den norska torsk-delikatessen skrei börjar lida mot sitt…
16 Apr, 2019

Middagsfrid satsar veganskt

Mat och Restaurang Matkasseleverantören Middagsfrid gör det gröna ännu grönare. I Vegokassen införs…
16 Apr, 2019

Art Collection 3 från Bergslagens

Whisky och Bourbon Idag klockan 10:00 ger Bergslagens Destilleri ut den tredje och…
16 Apr, 2019

Old Tom belönad med guld i USA för tredje året i rad

Whisky och Bourbon Hernö Old Tom Gin belönas med guld i The San…
15 Apr, 2019

Astar håller i pionjärutbildning i svensk-danskt samarbete

Vin Astar har börjat jobba internationellt. Första kursen i EU-projektet ”Jobb…
15 Apr, 2019

Skärgårdssnapsar i ny utsmyckning & storlek

Whisky och Bourbon Inför snapssäsongen 2019 presenterar svenska spritproducenten Saturnus två nyheter rörande…
15 Apr, 2019

La Poza de Ballesteros och Valdeginés 2014 från Artadi släpps på Systembolaget 15 april

Vin Idag den 15:e april släpps vinerna La Poza de Ballesteros…
15 Apr, 2019

Restaurangen TAK blir KRAV-märkt

Mat och Restaurang TAK har alltid fokuserat på det som är ekologiskt och…
15 Apr, 2019

Färre övertramp med branschriktlinjer för alkoholreklam

Vin Alkoholgranskningsmannens årsrapport för 2018 visar att övertramp minskar med branschriktlinjer…
15 Apr, 2019

För branschen: Vinexpo Bordeaux: en skräddarsydd mässa med fokus på kvalitet

Vin Den internationella vin- och spritmässan Vinexpo Bordeaux slår upp sina…
15 Apr, 2019

Belagd vs rostfri stekpanna

Mat och Restaurang Säg hejdå till överstekt torsk, torr kyckling och stabbig äggröra!…
15 Apr, 2019

Axfood tar bort burhönsägg från egna varor

Mat och Restaurang Axfoods konsumentbutiker säljer sedan tidigare inga ägg från burhöns. Ett…
15 Apr, 2019