Arkiv - nyhet

Laurent-Perrier är stolt sponsor av Bocuse d’Or!

Vin För dom på Bibendum känns det naturligt att bygga vidare…
25 Jan, 2011

Prisbelönta viner från Miles Mossop

Vin Miles Mossop, som började arbeta på Tokara i januari 2000,…
24 Jan, 2011

Smaksatta kex - en het nyhet på ostbrickan

Mat och Restaurang Allt fler hittar sin favoritost bland de mer neutrala ostfamiljerna…
21 Jan, 2011

Kexchoklad® i ny design och smak.

Mat och Restaurang Nu går startskottet för en helt ny design för Cloettas…
21 Jan, 2011

Peter Femfert gästar Långbro Värdshus

Vin Nittardi är en egendom med en spännande historia belägen mellan…
21 Jan, 2011

Vin i urval - Bourgogne Aligoté 2009

Vin """Bourgognes terroir uttrycker sitt ursprung genom vinet. Vår roll är…
20 Jan, 2011

Framgång för Grenadine i internationell kokbokstävling

Mat och Restaurang Grenadine förlag plockade hem vinsten i hela sex kategorier i…
19 Jan, 2011

Facklig ledare för sydafrikanska vinarbetare till Sverige

Vin Den 17-30 januari besöker Wendy Pekeur, generalsekreterare för det sydafrikanska…
19 Jan, 2011

Bristol Classic Rum Caroni Finest Trinidad Rum 1996

Whisky och Bourbon Bristol Spirits Classic Rum grundades 1993 av Mr. John Barret…
18 Jan, 2011

100% naturlig buljong

Mat och Restaurang Nu lanserar Kockens den första buljongtärningen med 100% naturliga råvaror…
18 Jan, 2011

Nederburg - ”Winery of the year 2011” enligt den Sydafrikanska vinguiden Platter!

Vin Nederburg är ett av Sydafrikas mest legendariska vinerier och vinner…
17 Jan, 2011

Kaffetrend med hela bönor

Mat och Restaurang Nu lanserar de familjeägda företaget Löfbergs Lila sitt senaste smaktillskott…
14 Jan, 2011

Arkitekten som blev livsmedelsimportör

Mat och Restaurang Från perspektivskisser till yoghurt kan steget verka långt. Men inte…
13 Jan, 2011

Nya ZOÉGAS INTENZO

Mat och Restaurang Nu fortsätter ZOÉGAS att driva utvecklingen i kaffehyllan genom att…
12 Jan, 2011

Grenadine förlag tar storslam i internationell kokbokstävling

Vin Liksom vi i Sverige har en tävling för mat- och…
12 Jan, 2011

Ny ölresa från Barrel Tales

Whisky och Bourbon Bryggeribesök hos Oppigårds 5 februari
10 Jan, 2011

Vin i urval - Solaia 2003

Vin Den 19 Maj 1385 blir Giovanni di Piero Antinori antagen…
10 Jan, 2011

Japanskt mästerverk i svensk butikskedja

Mat och Restaurang I vår värld och i vår verklighet blir köket mer…
4 Jan, 2011

Thailands största öl

Whisky och Bourbon LEO heter Thailands största öl som sedan början på förra…
3 Jan, 2011

Viking Line bygger om Rosella

Övrigt Viking Lines M/S Rosella tas ur trafik den 7 januari…
3 Jan, 2011