Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Audi satsar på events online: Pontus Frithiof lagar fredagsmiddag på Audi Studios

Audi satsar på events online: Pontus Frithiof lagar fredagsmiddag på Audi Studios

av Christoffer Enquist

Audi Studios på Norrmalmstorg i Stockholm är inte bara en mötesplats för bilintresserade, utan även en plats för sport, kultur, mat och musik med vanligtvis många events. I tider som dessa gäller det att tänka nytt, eftersom Audi vill att besökarna helst skall stanna hemma.

Audi Sverige kommer därför att sända olika events i sociala media som Instagram, Facebook och LinkedIn från Audi Studios. Inledningsvis samarbetar märket med gäster från musikindustrin och restaurangnäringen som drabbas hårt när konserter och restaurangbesök ställs in. Samtliga framträdanden sker enbart online.

Stjärnskottet Svea inledde satsningen med låtar från sitt nya album med bland annat en ny, akustisk version av sin hit Numb. Nästa gäst är Pontus Frithiof, välkänd krögare och entreprenör. Pontus kommer att bjuda på inspiration till fredags- och påskmiddagen genom att laga rätterna på plats i Audi Studios.

– I tider som dessa är det tufft för många. Vi vill bjuda på en stunds underhållning och samtidigt göra något för att stötta våra vänner. Vi går helt enkelt live online, säger Helena Kepinski, sponsor- och eventmanager för Audi. Nu mer än någonsin måste vi hålla avstånd, men också hålla samman.

Pontus Frithiof äger ett tjugotal restauranger som är hårt drabbade när många väljer att stanna hemma. Gästspelet på Audi Studios är ett positivt inslag i en utmanande vardag.

– Jag hoppas att kunna inspirera och skänka glädje till alla hemmakockar genom min medverkan på Audi Studios där jag bjuder på några tips till fredagsmiddagen. Min förhoppning är ändå att jag och min personal snart ska kunna hälsa alla välkomna tillbaka till våra restauranger.

Fredag den 3:e april kl. 17.00 sänds det första inspirationseventet med Pontus där han bjuder på vegetarisk risotto med portabello och bakad aubergine. Lördag den 4:e bjuds det på pocherad skreitorsk och söndag den 5:e ger Pontus tips till påskbuffen.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING