Hem NyheterVinnyhet AW med Anselmo Mendes den 4e mars

AW med Anselmo Mendes den 4e mars

av Livets Goda

I mars får Sverige och Stockholm återigen besök från en av Portugals mest hyllade vinproducenter – Anselmo Mendes! Det är Anselmos son, Tiago, som kommer till Stockholm för att träffa er. 


Tillsammans med det fantastiska teamet på Melanders arrangerar Vinunic en avslappnad After Work där du kan komma förbi i baren mellan klockan 17:00 och 19:00. Tiago och Annica från Vinunic kommer att vara på plats för att guida dig genom vinerna.

Vinerna för kvällen är Muros Antigos Escolha 2022, Muros Antigos Loureiro 2022, Contacto Alvarinho 2022 och Muros de Melgaco 2022.

Anselmo Mendes är känd under smeknamnet Mr. Alvarinho och det är lätt att förstå varför. Hans passion och skicklighet i vingårdarna resulterar i enastående viner som präglas av elegans och fräschör. Tillsammans med sin son Tiago skapar de viner som är fulla av uttryck. Ambitionen är att skapa de främsta vinerna Portugal har att erbjuda och varje flaska är ett testament på egendomens hängivenhet till att skapa unika viner, särskilt på druvan Alvarinho.

After Work
När: måndag 4 mars
Tid: 17:00-19:00
Var: Melanders
Åsögatan 111, Stockholm

Ingen föranmälan krävs och bra priser i baren utlovas!

Läs gärna: Anselmo Mendes visar upp Vinho Verdes bredd HÄR

 

RELATERAD LÄSNING