Barebells lanserar nya Core Bars med krämig kärna

Livets Goda 10 Jan, 2019
Övrigt Efter flertalet succélanseringar av Barebells proteinbars utökas nu sortimentet med en helt ny serie – Barebells ProteinCore Bar. En nyhet i mindre storlek och tre olika smaker; Apple Pie, Brownie och Toffee. Samtliga är berikade med 13 gram protein per bar och helt fria från tillsatt socker.

Barebells proteinbars har varit många konsumenters favoriter med smaker såsom Salty Peanut, White Chocolate Almond och senast den limiterade julutgåvan Dark Mint Chocolate. Lagom till det nya året breddar Barebells sortimentet av de populära proteinbarsen som nu får sällskap av den nya serien ProteinCore Bars. En mindre bar (40 gram) med 13 gram protein och i tre nya smaker. Apple Pie med smak av äpple och kanel med ett överdrag av vit choklad samt toppad med krisp; Brownie med chokladsmak, täckt i mjölkchoklad och toppad med kakaonibs samt Toffee som smakar smörkola och med ett mjölkchokladtäcke toppat av krisp. Perfekt för den som vill ha ett mindre snack men fortfarande berikat med protein.

– Våra proteinbars har blivit riktigt uppskattade av konsumenter och som marknadsledare inom just den kategorin är det därför roligt att välkomna en helt ny typ av proteinbar. Denna gång i en mindre storlek och i tre helt nya smaker. Givetvis är de berikade med protein och fria från tillsatt socker. Dessutom har de tre lager av läckerheter. Täckta i mjölk- eller vit choklad, toppade med krisp eller kakaonibs och – kanske det bästa – en kärna i mitten, där det riktigt krämiga gömmer sig. That’s where the magic happens, säger Hanna Claesson, Country Marketing Manager, Barebells.

Barebells Core Bars i smakerna Apple Pie, Brownie och Toffee är 40 gram per bar, innehåller 13 gram protein och är utan tillsatt socker. Core Bar finns till försäljning hos återförsäljare runtom i landet från och med vecka 4 till ett rekommenderat pris om 25 kronor.

Du vet väl att Livets Goda och Whisky & Bourbon finns på Instagram? Följ oss gärna på @livetsgoda_magazine


Möt Christian Due-Boje - Hockeyhjärtat med säljfokus

Övrigt Han är inne på sin 31:e säsong för Djurgårdens IF,…
23 Jan, 2019

Rhône & Loire - Ny Naturvinslåda i Winefinders butik

Vin - Rhône och Loire är temat i vår nya Naturvinslåda…
23 Jan, 2019

McDonald’s lanserar burgare med Hot Sriracha

Mat och Restaurang Från och med idag serverar McDonald’s en nyhet för alla…
23 Jan, 2019

Livets Goda Premium - Vad som ingår

Vin Älskar du vin, whisky, öl och drycker av alla dess…
3 Jan, 2019

Studenter skapar app för sensorik

Mat och Restaurang Två studenter vid Örebro universitet ska under våren ta fram…
23 Jan, 2019

Kronfågels Minutfamilj växer – med Minutstrimlor av lårfilé

Mat och Restaurang Kronfågel Minutfilé, en utbankad kycklingfilé, har blivit en stor succé.…
23 Jan, 2019

Restaurangkedjan Harrys skänker 272 000 kr för att hjälpa till att förebygga sexuellt våld mot barn

Övrigt Under perioden 23 november till 31 december 2018 gick 20…
23 Jan, 2019

Margarin överlägsen vinnare av Årets matbluff

Mat och Restaurang Lättas palmoljebluff fick över hälften av rösterna, som dessutom var…
23 Jan, 2019

Just Brunch lanseras på The Strand

Mat och Restaurang På Blasieholmen i Stockholm finner man det mytomspunna hotellet Radisson…
22 Jan, 2019

Teeling Whiskey lanserar unik 12-årig Amarone Cask på Systembolaget den 28:e februari

Whisky och Bourbon Dublinbaserade craft-märket Teeling Whiskey skapar regelbundet unika och innovativa fatlagrade…
22 Jan, 2019

HammerFall lanserar vodka

Whisky och Bourbon Om du ska göra någonting – gör det ordentligt. Det…
22 Jan, 2019

Surdegsfavorit från Leksands Knäckebröd i ny form

Mat och Restaurang En ny trekant från Leksands knäckebröd tar plats i brödhyllan…
22 Jan, 2019

SMAD bjuder in till provning 199 - PNA med Folke Andersson

Whisky och Bourbon Våren 1998 så lanserades den första whiskyn i en serie…
22 Jan, 2019

Nu släpps en Tommasi-klassiker från Valpolicella

Vin Familjen Tommasi har varit sin hemtrakt trogen i snart 120…
22 Jan, 2019

Nyheter från Nespresso: Limited Edition Café Istanbul & Caffè Venezia

Mat och Restaurang Nespresso lanserar nu två limiterade kaffesorter, Café Istanbul och Caffè…
22 Jan, 2019

Ny studie: Endast var tredje svensk äter rekommenderad mängd sjömat

Mat och Restaurang En ny studie från Norges Sjömatråd visar att vår konsumtion…
22 Jan, 2019

Nu beskär Kiviks Musteri 105000 äppelträd för hand

Whisky och Bourbon På Kiviks Musteri har man nu inlett beskärningen av sina…
22 Jan, 2019

Skånska mat- och dryckesevenemang ska nå internationell världsklass

Mat och Restaurang Tourism in Skåne bjuder nu in till The Gastrolution of…
21 Jan, 2019

Tågsemestermöte leder till nyrekrytering av hållbarhetskonsult till U&We

Vin Lagom till att vi går in i det nya året…
21 Jan, 2019

Nyhet från OLW - Chili Bea

Mat och Restaurang I drygt 60 år har svenskarna haft en kärlekshistoria med…
21 Jan, 2019
Artikelarkivet