Barebells lanserar nya Core Bars med krämig kärna

Livets Goda 10 Jan, 2019
Övrigt Efter flertalet succélanseringar av Barebells proteinbars utökas nu sortimentet med en helt ny serie – Barebells ProteinCore Bar. En nyhet i mindre storlek och tre olika smaker; Apple Pie, Brownie och Toffee. Samtliga är berikade med 13 gram protein per bar och helt fria från tillsatt socker.

Barebells proteinbars har varit många konsumenters favoriter med smaker såsom Salty Peanut, White Chocolate Almond och senast den limiterade julutgåvan Dark Mint Chocolate. Lagom till det nya året breddar Barebells sortimentet av de populära proteinbarsen som nu får sällskap av den nya serien ProteinCore Bars. En mindre bar (40 gram) med 13 gram protein och i tre nya smaker. Apple Pie med smak av äpple och kanel med ett överdrag av vit choklad samt toppad med krisp; Brownie med chokladsmak, täckt i mjölkchoklad och toppad med kakaonibs samt Toffee som smakar smörkola och med ett mjölkchokladtäcke toppat av krisp. Perfekt för den som vill ha ett mindre snack men fortfarande berikat med protein.

– Våra proteinbars har blivit riktigt uppskattade av konsumenter och som marknadsledare inom just den kategorin är det därför roligt att välkomna en helt ny typ av proteinbar. Denna gång i en mindre storlek och i tre helt nya smaker. Givetvis är de berikade med protein och fria från tillsatt socker. Dessutom har de tre lager av läckerheter. Täckta i mjölk- eller vit choklad, toppade med krisp eller kakaonibs och – kanske det bästa – en kärna i mitten, där det riktigt krämiga gömmer sig. That’s where the magic happens, säger Hanna Claesson, Country Marketing Manager, Barebells.

Barebells Core Bars i smakerna Apple Pie, Brownie och Toffee är 40 gram per bar, innehåller 13 gram protein och är utan tillsatt socker. Core Bar finns till försäljning hos återförsäljare runtom i landet från och med vecka 4 till ett rekommenderat pris om 25 kronor.

Du vet väl att Livets Goda och Whisky & Bourbon finns på Instagram? Följ oss gärna på @livetsgoda_magazine


Box Destilleris nyemission rejält övertecknad med 17%

Whisky och Bourbon Den företrädesemission som whiskyproducenten Box Destilleri presenterade för marknaden i…
18 Jun, 2019

Rosévin på burk - nu i Sverige

Vin Nu lanserar amerikanska vinproducenten Barefoot rosévin på burk i Sverige.
18 Jun, 2019

Mackmyra i exklusivt samarbete med Varalövs Tunnfabrik

Whisky och Bourbon Whiskytillverkaren Mackmyra har inlett ett nära samarbete med Varalövs Tunnfabrik…
18 Jun, 2019

Rosétrucken är tillbaka

Vin Efter en liten smygpremiär under Elitloppet på Solvalla och en…
18 Jun, 2019

Pontus Frithiof stärker koncernen med konceptutvecklaren Marcus Ekman

Mat och Restaurang Pontus Group, med krögaren och entreprenören Pontus Frithiof i spetsen,…
18 Jun, 2019

Alain Graillot Crozes-Hermitage - åter i beställningssortimentet

Vin Nu finns årgång 2015 av Alain Graillot La Guiraude på…
17 Jun, 2019

Premiär för Högberga Rosé 2017

Vin Vinmakarna från Högberga Vinfabrik presenterar nu Högbergas Rosé 2017.
17 Jun, 2019

Dolcetto från Ceretto släpps i Små Partier

Vin Den 5 juli släpps ekologiska Dolcetto d’Alba DOC, Rossana 2017…
17 Jun, 2019

BUBS Godis bygger ny fabrik igen – fördubblar produktionskapaciteten

Övrigt BUBS Godis fortsätter att satsa och bygger ytterligare en godisfabrik…
17 Jun, 2019

Global grillskola - Kimchi

Mat och Restaurang Ta grillningen till nästa nivå! Att experimentera med nya smaker…
17 Jun, 2019

Mathias Dahlgren lanserar cateringkoncept

Mat och Restaurang Mathias Dahlgren konceptualiserar sin cateringverksamhet och därmed uppdateras erbjudandet och…
17 Jun, 2019

Nordic Snus lanserar ny midsommardosa

Övrigt Midsommar handlar om detaljer. Vädret, sillen, potatisen, midsommarstången och musiken.…
17 Jun, 2019

Sake Yuzu Ile Four finns nu Systembolaget

Whisky och Bourbon Premium Yuzu är en japansk citrusfrukt som smakar som en blandning…
17 Jun, 2019

Den bästa maten för padel

Övrigt Padel, eller padeltennis, är den nya sporten som tagit hela…
14 Jun, 2019

Sommarens cigarrpaket

Whisky och Bourbon Plötsligt är det nära midsommar och då gäller det att…
14 Jun, 2019

Årslagrat älggräsbrännvin

Whisky och Bourbon Spirae är ett ekologiskt svenskt brännvin kryddat med älggräs. Gjort…
13 Jun, 2019

Mackmyra lanserar Moment Skogshallon

Whisky och Bourbon Mackmyra lanserar en whisky med somriga smaker i den limiterade…
13 Jun, 2019

Sommarens fräschaste sallad

Mat och Restaurang Mattrender kommer och går, men Medelhavsmaten består. Smaken är givetvis…
13 Jun, 2019

Löfbergs börjar använda återvunnen PET

Övrigt Kafferosteriet Löfbergs börjar använda återvunnen PET i sina flaskor för…
13 Jun, 2019
Artikelarkivet