Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Barilla överraskar Mikaela Shiffrin och hennes fans genom att lansera ett pastapaket i begränsad upplaga för att fira hennes historiska 87:e seger

Barilla överraskar Mikaela Shiffrin och hennes fans genom att lansera ett pastapaket i begränsad upplaga för att fira hennes historiska 87:e seger

av Livets Goda

Succé börjar med ett gott recept: Barilla överraskar Mikaela Shiffrin och hennes fans genom att lansera ett pastapaket i begränsad upplaga. Paketen kommer inom kort att auktioneras ut till välgörenhet för att fira Mikaela Shiffrins historiska 87:e världscupseger i alpin skidåkning.

Genom gårdagens rekordbrytande seger i den alpina världscupen blir den tidigare olympiska guldmedaljören Mikaela Shiffrin den ”största alpina skidåkaren genom tiderna” då hon vann sin 87:e världscupseger. Det tidigare rekordet på 86 segrar hölls av Ingmar Stenmark i 34 år och Mikaelas vinst är nu en historisk händelse.

Segern markerar slutet på en jakt som har pågått i mer än ett decennium, ända sedan Mikaela började sin världscupkarriär 2011. Barilla har varit med Shiffrin sedan början, hennes längsta partnerskap hittills, och delat var och en av segrarna. 12 år av gemenskap, där Shiffrin och Barilla alltid har delat samma starka värderingar för kost, kvalitet, familj samt en passion för excellens.

Då succé börjar med ett bra recept har BluRhapsody från Barilla designat ett nytt specialpaket i begränsad upplaga, unikt framtaget för Shiffrin, med pasta i form av en “8” och en “7” för att fira hennes enorma prestation och det långvariga förhållandet och de känslomässiga banden som Barilla har knutit genom åren med Mikaela. För att hedra hennes enorma bedrift lanserar Barilla en 87 sekunder lång film till hennes ära, i filmen avslöjas också det specialdesignade pastapaketet designat av BluRhapsody by Barilla till Mikaelas ära. Läs även mer här.

Barilla har producerat 87 LIMITED EDITION paket varav 86 kommer att signeras av Mikaela Shiffrin som kommer att både auktioneras ut och säljas via plattformen Charity Stars. Intäkterna från försäljningen och auktionen kommer att gå till stöd till Food for Soul – en ideell organisation grundad av kocken Massimo Bottura för att främja social medvetenhet och kampen mot matsvinn och hunger.

Citat från Ilaria Lodigiani, VP Global Marketing Barilla

”Vi har haft förmånen att stötta Mikaela under de senaste 12 åren. Sedan hon var en 15-årig målmedveten, vänlig, passionerad och talangfull tonåring. Förutom att vara en mästare, representerar Mikaela de värderingar som alltid har legat Barilla varmt om hjärtat: omtanke för andra samt för planeten. Vi kunde inte vara lyckligare över hennes framgång. Mikaela har alltid varit bäst för oss, nu är hon bäst i världen.”

Citat från Mikaela Shiffrin

“Mitt partnerskap med Barilla betyder allt för mig. Barilla har varit med mig sedan starten och har delat varenda en av mina segrar. Ord kan inte beskriva hur stolt jag är över att ha varit en del av Barillafamiljen under de senaste 12 åren och det kommer jag att vara även i framtiden – det är mitt längsta partnerskap hittills!”

Citat från Mikaela Shiffrin

”Det är en otrolig bedrift och en som jag har jobbat hårt för att uppnå. Jag är oerhört tacksam för alla som har stöttat mig på denna resa. Jag vill säga ett stort tack till mina nära och kära och även min Barilla-familj som har varit med mig under en så stor del av min karriär, utan ert stöd och support skulle jag inte vara i den positionen jag är i idag.”

Som ledare inom sina respektive områden har Barilla och Mikaela format ett unikt band som har lett till att två ikoner utvecklat ett världsledande partnerskap. Med en tallrik pasta delar Barilla ”A sign of Love” för att fira det lyckliga förhållandet mellan Mikaela Shiffrin och Barilla. Alla köp av de exklusiva paketen kan göras via Charity Stars hemsida.

BluRhapsody by Barilla har producerat totalt 87 pastapaket i begränsad upplaga. Det första paketet numrerat #1 kommer att gå till Mikaela Shiffrin. 9 förpackningar (numrerade från #2 – #10 kommer att auktioneras ut 5 dagar från releasedagen. De återstående 77 paketen (#11 – #87) kommer att säljas som “köp nu” för ett fast pris. Prisintervall kommer att vara visas på hemsidan.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING