1

Barrels Burgers & Beer skapar meny med Fireball

1 juli lanserar Barrels Burgers & Beer ett samarbete med Fireball. Under en månad serveras tre helt nya rätter smaksatta med den heta och kryddiga whiskylikören. Det blir dubbelburgare, heta kycklingvingar och en banandessert som alla har fått både smak och hetta av Fireball.

Barrels Burgers & Beer har tre restauranger i Stockholm och anses vara bland de bästa i hela Europa på hamburgare. Barrels ligger exempelvis topp tre på Burgerdudes lista över landets hundra främsta burgarrestauranger. Under juli månad genomförs ett samarbete med Fireball Cinnamon whiskylikör där en helt ny meny tagits fram med den heta shoten.

– I Fireball finns en hetta och kryddig sötma som lyfter rätterna till nya höjder, säger Sharam Zeraaktar som är grundare till Barrels Burgers & Beers. Det har varit spännande att få utveckla en meny med den legendariska whiskyshoten och vi är otroligt nöjda med resultatet. Smakerna är perfekta för en lång och varm sommar i stan.

Fireball skapades redan på 80-talet och slog igenom stort i USA för tio år sedan. Idag har den kryddade whiskylikören blivit en enorm global succé som både shot och drinkingrediens. Genom samarbetet med Barrels Burgers & Beer smaksätter Fireball för första gången en meny i Sverige. Samtliga fredagar under juli firas även Fireball Friday på Barrels Burgers & Beer med bland annat en DJ på plats.

Samarbetet med Barrels Burgers & Beer under juli månad består av:

Fired Away
Krispiga kycklingvingar med sweet & spicy Fireball glaze. 6 stycken 95 kronor, 12 stycken 155 kronor

Ignite the Nite
Dubbelburgare med Fireball-karamelliserad lök, jalapenos, cheddarost och knaperstekt bacon. 139 kr för singelburgare och 159 kronor för dubbel.

Granny on Fire
Karamelliserad banan, vaniljglass, sockerkaka och frasigt havresmul. 99 kronor.