Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Bäst i test: God Morgon® Äpple vinner konsumenttest

Bäst i test: God Morgon® Äpple vinner konsumenttest

av Livets Goda

I ett smaktest genomfört av konsumentpanelen i Göteborgs-Posten stod det klart att God Morgon® Äpple var bäst bland konkurrenterna. Panelen smaktestade åtta olika sorters äppeljuice och den klassiska äppeljuicen från God Morgon® smakade enligt panelmedlemmarna som en färskpressad juice med mycket bra äppelsmak. 

Klassikern God Morgon® Äpple är en ofiltrerad juice med frisk äppelsmak. Något som uppskattades av Göteborgs-Postens konsumentpanel när de nyligen smaktestade åtta olika äppeljuicer från koncentrat. God Morgon® Äpple hamnade högst upp i panelens rankning och blev ensam segrare med betyget fyra av fem.

– Oj, vilken god äppeljuice. Syrlig, frisk och inte så söt. Mycket bra äppelsmak. Som en kvalitetsmust, löd motiveringen från panelen.

En medlem i panelen uttryckte att juicen känns autentisk och som färskpressad och tillägger att den kommer att köpas hem hädanefter.

– God Morgon® Äpple är en av våra klassiska juicer och det är roligt att den står sig stark bland andra äppeljuicer. Vi är både stolta och glada över att juicen uppskattas av konsumenter och för den fina motiveringen från Göteborgs-Postens konsumentpanel, säger Stina Haglund, International Sr Brand Manager God Morgon®.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING