Hem NyheterNyhet WB Belgiska julölen Delirium Noël lanseras för första gången på Systembolaget

Belgiska julölen Delirium Noël lanseras för första gången på Systembolaget

av Livets Goda

Goda nyheter för alla ölälskare, Delirium Noël från Brouwerij Huyghe tar plats bland Systembolagets julöl och kommer finnas på över 200 butiker från och med första november. En tidig julklapp för alla Deliriumfans runt om i Sverige. Endast 13 300 flaskor lanseras exklusivt på Systembolaget. Pris 69:90kr | Volym 750ml | Alkoholhalt 10%.

Brouwerij Huyghe, som bryggeriet heter är främst förknippat med ölet Delirium Tremens. Beläget i den lilla staden Melle med dryga elvatusen invånare. På kartan så ligger Melle strax utanför Gent i regionen Flandern, 40 kilometer väster om huvudstaden Bryssel. Varumärket Delirium är starkt förknippat med den rosa elefanten som syns på säsongsprodukten Noël.

Ölbloggaren Jonas H Andersson från Pilsner.nu beskriver Delirium Noël med följande ord: “En vacker kastanjefärgad belgare som är balanserad och med en söt och kryddig beska i eftersmaken. Trots alkoholhalten är den mycket lättdrucken och ett perfekt komplement till det småvarma på julbordet. Priset på 69.90kr för 75cl är ett otroligt bra pris, så fira nu en Belgisk jul i år.

Delirium Noël (Christmas), Brouwerij Huyghe

Lanseringsdatum: 2022-09-01
Antal: 13000 flaskor
Pris: 69:90 kr
Storlek: 750 ml
Alkoholhalt: 10%
Artikelnummer: 11655

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING