Hem NyheterNyhet WB Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour – Collective Arts släpper nytt

Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour – Collective Arts släpper nytt

av Livets Goda

Det är dags för ännu ett tillfälligt släpp från det populära kanadensiska bryggeriet Collective Arts. Denna gång är det en syrlig öl med ingredienser som påminner om en hel frukost. Vad sägs om en Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour? 16944 burkar av denna syrliga öl släpps på Systembolaget den 26 november. Artikelnummer 1079714, alkoholhalt 5,6%, pris 35.90 kr, storlek 473ml.

För konstverket på burken står kanadensiska filmmakaren Joel MacKenzie från Ottawa. Joel är mest känd för sina kortfilmer för vilka han har vunnit många priser internationellt. Joel har även arbetat med större studioprojekt för bland annat Cartoon Network, Nickelodeon, HBO och många fler.

Collective Arts Brewing är hyllat för sina brygder och sitt coola och kreativa formspråk. Craftbryggeriet som är baserat i Ontario kombinerar kreativiteten hos konstnärer som skapar burkarnas design med hantverksöl. Matt Johnston och Bob Russell grundade Collective Arts Brewing 2013 utifrån två övertygelser; Kreativiteten främjar kreativitet och kreativitet ger massor av god öl.

Berry Banana Acai & Granola Smoothie Sour
Pris: 34,90 kr
Alkoholhalt: 5,6%
Artikel: 1079714
Storlek: 473 ml (burk)
Release: 26 november

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING