Hem NyheterNyhet WB Big Drop Brewing Co lanserar ännu en alkoholfri öl på Systembolaget, Woodcutter Brown Ale

Big Drop Brewing Co lanserar ännu en alkoholfri öl på Systembolaget, Woodcutter Brown Ale

av Livets Goda

Big Drop Brewing Co grundades 2016 av Rob Fink och James Kindred, ett bryggeri med fokus endast på alkoholfri öl. De lanserade sin första alkoholfria öl (Galactic Milk Stout) 2016 och har på ett modernt och framgångsrikt sätt skapat välsmakande öl, men utan alkohol.

1 september lanserar Big Drop Brewing Co sin Woodcutter Brown Ale på Systembolaget
Big Drop Woodcutter Brown Ale är en välsmakande ale med fokus på malt.

”Vi är väldigt glada att kunna meddela att Big Drop Brewing Co nu kommer in med ytterligare en produkt i Systembolagets sortiment. Vi är stolta att arbeta med Big Drop, världens främsta alkoholfria öl och Woodcutter Brown Ale känns som en given pjäs på höstens matbord.” – Richard Keller, Managing Director Multibev AB

Big Drop Brewing Co har vunnit flera priser för sin fantastiska öl och så sent som i juli vann man Best No & Low Beer på Imbibe No & Low Taste Awards 2020. Priset gick just till Woodcutter Brown Ale med motiveringen att detta är en öl som passar alla, både traditionella öldrickare och de som inte dricker öl. Den beskrivs som rik och komplex men samtidigt uppfriskande.

Woodcutter Brown Ale är den femte produkten att lanseras av Big Drop Brewing Co i Sverige tillsammans med distributören Multibev.  Sedan tidigare finns hela deras ”core range” tillgänglig på den svenska marknaden.

Systembolaget:
Woodcutter Brown Ale art.nr. 19033
Galactic Milk Stout art.nr. 11966
Mathem.se:
Galactic Milk Stout
Pine Trail Pale Ale
Uptown Craft Lager
Paradiso Citra IPA

Ölen finns dessutom i välsorterade restauranger/pubar och matvarubutiker.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING