Blindflaskan från chefredaktörn

Niklas Jörgensen 3 Jan, 2019
Vin Premium Meningen med blindprovning är inte att det ska vara lätt eller att stajlandet ska vara i fokus. Snarare vässa förmågan att bedöma och känna igen markörer. Men ibland är det faktiskt riktigt förbaskat svårt; något som med besked demonstrerades när veckans vinflaska hamnade i våra glas och känslan av att man inte har minsta suck enkom växte sig starkare när analyserandet tog fart....

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Aloës nyöppning

Mat och Restaurang Nu börjar man närma sig den efterlängtade dagen då Aloë…
21 Mar, 2019

Hernö Jolie Rouge Dry Gin först ut i ny kreativ serie med tolkningar av Jon Hillgren

Whisky och Bourbon När Hernö Gins grundare och master distiller Jon Hillgren lanserar…
21 Mar, 2019

Rekord i nyheter hos Kafferosteriet Koppar

Övrigt Samtidigt som dagarna blir ljusare och allt fler fåglar hörs…
19 Mar, 2019

Öl med terroir kan bli verklighet när Skåne samarbetar med Småland

Whisky och Bourbon Den lokalproducerade ölen har haft stor framgång i hela landet.…
19 Mar, 2019

Bruichladdich gör världsrekordförsök på En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Whisky och Bourbon Den 13 april bjuder den skotska whiskytillverkaren Bruichladdich in till…
18 Mar, 2019

Macallan presenterar Classic Cut 2018 Edition

Whisky och Bourbon The Macallan lanserar Classic Cut 2018 Edition – den senaste…
18 Mar, 2019
Artikelarkivet