Blindflaskan från chefredaktörn

Niklas Jörgensen 3 Jan, 2019
Vin Premium Meningen med blindprovning är inte att det ska vara lätt eller att stajlandet ska vara i fokus. Snarare vässa förmågan att bedöma och känna igen markörer. Men ibland är det faktiskt riktigt förbaskat svårt; något som med besked demonstrerades när veckans vinflaska hamnade i våra glas och känslan av att man inte har minsta suck enkom växte sig starkare när analyserandet tog fart....

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Korv första uppgiften i finalen av Årets Kock 2019

Mat och Restaurang Den 12-13 september 2019 är det final i Årets Kock…
18 Jun, 2019

Chimay - Anrik trappistöl sedan 1862

Whisky och Bourbon Strax utanför den lilla byn Chimay i södra Belgien hittar…
17 Jun, 2019

Braksuccé för Poppels crowdfunding med teckningsgrad på 250%

Whisky och Bourbon Från 5 maj till 7 juni genomförde Poppels Bryggeri en…
14 Jun, 2019

Fira World Cucumber Day

Whisky och Bourbon Idag, den 14 juni firas World Cucumber Day. För att…
14 Jun, 2019

Insnöad på gin

Whisky och Bourbon Det råder en tydlig gintrend i Sverige. Antalet lokala destillerier…
13 Jun, 2019

Bolagets billigaste Barolo överraskar positivt!

Vin Barolo och billigt korrelerar av naturliga skäl sällan och när…
11 Jun, 2019

Grönstedts skapar nya mat- och dryckesupplevelser inför sommaren tillsammans med svenskarna

Whisky och Bourbon Halloumi var trendigast att lägga på grillen förra sommaren, och…
5 Jun, 2019
Artikelarkivet