Hem Övrigt Bobby Oduncus julklappspaket

Bobby Oduncus julklappspaket

av Christoffer Enquist

Årets julklapp från Bobby Oduncu Sweden är ett komplett julklappskit med alla fyra produkter som finns i Bobbys nylanserade serie hårvård (Schampo, Balsam, Hårspray och Torrschampo). 

Bobbys julklapp

Artikeln är i samarbete med Bobby Oduncu Haircare

Bobby Oduncu Haircare har varit under utveckling under många år. Otaliga är de tester som har tagits fram och utvärderats, innan den nu lanserade serien fick sin slutliga sammansättning, doft och design. För Bobby har det varit viktigt att hårvårdsserien har ambitionen att vara det bästa som marknaden har att erbjuda. Det inkluderar även att den ska vara vegansk, ej testad på djur samt tillverkad i Sverige.

– Med all den erfarenhet och kompetens som jag har samlat på mig om hårvård genom åren, har jag väntat och väntat på rätt tillfälle. Tillfället då jag klarar av att möta mina egna högt ställda krav och förväntningar på hårvårdsprodukter. Nu har jag äntligen fått alla bitar på plats för att uppnå det jag eftersträvat, världsklass!, kommenterade Bobby stolt vid lanseringen tidigare i år.

Lagom till jul så har man nu satt ihop ett julklappspaket, innehållandes de fyra produkterna i serien (Schampo, Balsam, Hårspray och Torrschampo) för endast 499 kr (ord.pris 706 kr). Köp och mer information finner man på Bobbys hemsida.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING