1

Bobbys Haircare – Lite lyxigare

Bobbys Haircare har man lanserat en ny hemsida och nytt brand, och med det vill man även lyfta fram deras högkvalitativa produkter. Varför ska man egentligen välja lyxiga hårprodukter, och vad menas med lyx?

Bobbys Haircare är ett hårvårdsmärke med fokus på innehåll och funktion. Alla produkter är 100% veganska, sulfat- och parabenfria och tillverkade i Sverige i samarbete med några av de bästa fabrikerna, kemister och frisörer. Allt sammantaget består produkter av högsta salongskvalitet från start till slut.

För Bobbys Haircare är det av största vikt att alla produkterna har ett innehåll av högsta kvalitet, såväl utsida som insida ska andas lyx. En liten rolig detalj på produkterna är att loggan och strecket på flaskorna formar ett cocktail-glas.

Varför ska man välja ett lyxigt schampo och balsam?

Lyx för teamet bakom Bobbys innebär produkter av hög kvalitet, och är man mån om sitt hår och dess välmående, så är det värt att investera i sin hårvård. Schampo och balsam är grunden till ett hälsosamt och vackert hår. Väljer man då ett schampo och balsam av hög kvalitet, som gör gott både för hårbotten och hår – så kommer man att se en stor skillnad på håret. Att ge sitt hår det allra bästa, det är alla hår värda!

Detsamma gäller styling. Grunden för en bra styling som håller länge är dels att förbereda håret med bra schampo och balsam – men också att använda stylingprodukter som har ett noga utvalt innehåll. Stylingprodukterna man använder sig av kommer att avgöra hur resultatet blir. Därmed är det lika viktigt att även stylingprodukterna är skonsamma mot håret, för att bibehålla dess kvalitet.
Likaså inom stylingprodukter så har Bobbys fokuserat på ett innehåll som är skonsamt för håret, samtidigt som de är dryga och verkligen gör sitt jobb – det vill säga, ger användaren en makalöst snygg och hållbar styling!

Teamet bakom BOBBYS har bland annat grundat sina produkter i en, över 30 år lång erfarenhet inom frisöryrket, där samarbetet med erfarna kemister har lett till att man fått fram produkter som inte bara ser bra ut – utan framförallt har ett riktigt lyxigt innehåll med substans, och det är väl alla värda?