Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Boka Koppars Adventskaffe x 4 i december

Boka Koppars Adventskaffe x 4 i december

av Livets Goda

Boka Koppars Adventskaffe: Julstjärnor i fönstren, pepparkaksbak och en magisk tid står för dörren. Vi myser, tänder ljus, slår upp en kopp nyrostat kaffe, och njuter smaker och aromer. Du själv uppkrupen med filt i soffan, eller tillsammans i goda vänners lag. För fjärde året så är Koppars Adventskaffe här. I ett par år har vi nu “vant” oss vid någon grad lägre inomhustemperatur. Värm dig eller din käraste vän med nya, spännande och helt färskrostade kaffen varje ny adventshelg i december. Vi har lagt stor omtanke och kärlek vid urvalet av årets kaffen och ser fram emot att avslöja dessa adventshelg för adventshelg.
/Mycket nöje och stora smaker önskar hela Koppar-teamet

NYTT FÄRSKROSTAT KAFFE FÖR VARJE LJUS

4 olika nya ursprungskaffen som levereras vid 4 olika tillfällen – inför varje adventshelg. Koppar skickar direkt efter rostning och med varje Kaffebrev följer kul och intressant information om kaffet du har att njuta av.

Pris: 599 kr med gratis frakt
(10% rabatt om du har en pågående prenumeration på något annat

Köp adventskaffet HÄR

De 4 olika kaffena är exklusiva för Koppars Adventskaffe, inköpta i begränsad upplaga speciellt för denna mini-prenumeration som automatiskt avslutas med det fjärde Kaffebrevet

RELATERAD LÄSNING