Hem NyheterNyhet WB Bolaget lanserar svensk, ekologisk vodka

Bolaget lanserar svensk, ekologisk vodka

av Livets Goda

Bolaget bildades 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200 miljoner samlade streams under endast tre år har Bolaget blivit ett av de absolut hetaste namnen i musikbranschen. Nu är det dags att ta nästa steg i karriären då Bolaget kommer att lansera sin första spritprodukt i samarbete med Live Brands Factory AB. Detta blir en ekologisk svensk vodka med namnet RODEO Pure Swedish Vodka, utvecklad från grunden av bandet tillsammans med Live Brands Factory AB. Säljstart på Systembolaget idag den 11 Mars.


”Vi ger dig smaken av det otämjda. En vodka som funkar lika bra under en vild fest fylld av musik och skratt, som under en stjärnklar himmel i den nordiska vildmarken. Den lena smaken kommer förhoppningsvis inte göra någon besviken och vi hoppas RODEO framöver får vara en del av alla de där kvällarna du inte planerat att komma hem.” – Bolaget

RODEO Pure Swedish Vodka är en 100% ekologisk produkt, där alkoholhalten ligger på 37,5%. För att få till den önskade smaken och doften, så har alla i Bolaget personligen varit involverade under hela utvecklingsprocessen, i samråd med profilen Marcus Dübois. Den sistnämnda slog igenom som motocrossåkare, men har på senare tid även blivit något av en influencer där YouTube är hans främsta kanal.

År 2023 gjorde Bolaget årets två mest streamade låtar med Kan inte gå som idag har över 76 miljoner streams och Ikväll igen som idag har över 50 miljoner streams. När Kan inte gå släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn. Nu har Bolaget även en chans att kamma hem några Grammisar då de nominerats i fyra kategorier i årets upplaga!

Förutom själva musiken har Bolagets energifyllda liveshower väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och bandet beskrivs ofta som en av Nordens bästa nya liveakter. Med sin kommande turné In a concert known as RODEO on tour 2024 är det åter dags för Bolaget att möta den svenska publiken. Turnépremiären gick av stapeln 2 mars i ett kokande Malmö Arena.

”Jag är facinerad över Bolagets framgångar! De är ett nytt fenomen som är här för att stanna. Vi är väldigt glada över att få uppdraget att göra en vodka, tillsammans med bandet. Jag tror att många kommer att uppskatta denna goda vodka.” – Sari H Wilholm, Live Brands Factory AB

Om Bolaget
Bolaget bildades år 2019 i Falun. År 2023 gjorde Bolaget årets två mest streamade låtar med ”Kan inte gå” som idag har över 76M streams och ”Ikväll igen” som idag har över 50M streams. Våren 2024 är det dags för Bolaget att möta den svenska publiken igen. Turnépremiär 2 Mars på Malmö Arena.
Läs mer om turnén här: https://bolagetrecords.com

Om Live Brands Factory AB
Live Brands Factory AB är en ledande aktör inom varumärkesförädling, specialiserade på att skapa nya produkter baserade på befintliga varumärken.

Faktaruta
RODEO Pure Swedish Vodka

Typ av vodka: Svensk Ekologisk Vodka
Artikelnummer: 85166
Volym: 500 ml
Alkoholhalt: 37,5 %
Pris: 269 kr
Säljstart: 11 Mars
Ursprung: Sverige
Producent: Live Brands Factory AB

RELATERAD LÄSNING