Bordeaux en primeur 2017 – en närmre titt på 30 slott

Niklas Jörgensen 26 Nov, 2018
Vin Premium Det är i grund och botten samma argument som dyker upp varje år runt april, när Bordeaux-slotten bjuder in till en primeur-provningarna av föregående års vin. Att förfarandet är förlegat, ur tiden, prisrabatten bortskalad och att det inte ger vinerna rättvisa när mer eller mindre ett embryo ska bedömas. Likväl så överlever konceptet och har så gjort i decennier, trots att det globalt sett knappast råder brist på högkvalitativt vin. Kanske är det så enkelt som att Bordeaux fortfarande berör många människor världen över – trots att hipsterfaktorn inte är i topp?

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Dags för vårens mat- och dryckesevent

Whisky och Bourbon 29-30 mars är det dags för årets första – och…
21 Feb, 2019

Nobelvinet Cigalus Rouge i ny inbjudande årgång

Vin För andra gången på blott fem år föll valet på…
20 Feb, 2019

En barbera som din bolognese kommer älska

Vin Tiden då det där med kooperativ i vinbranschen hade en…
20 Feb, 2019

Guide Michelin Nordic 2019: Danmark går om Sverige med sina totalt 33 stjärnor

Mat och Restaurang Michelin Guide Nordic Countries 2019 delades ut i den danska…
19 Feb, 2019

Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019

Mat och Restaurang Årets nordiska Michelin-guide publicerades igår efter att Stjärnorna offentliggjorts vid…
19 Feb, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Små partier öl 15 februari 2019 – 12 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium Bland nyheterna kommer favoriten från ett svenskt bryggeri, alkoholstark öl…
14 Feb, 2019
Artikelarkivet