Bordeaux en primeur 2017 – en närmre titt på 30 slott

Niklas Jörgensen 26 Nov, 2018
Vin Premium Det är i grund och botten samma argument som dyker upp varje år runt april, när Bordeaux-slotten bjuder in till en primeur-provningarna av föregående års vin. Att förfarandet är förlegat, ur tiden, prisrabatten bortskalad och att det inte ger vinerna rättvisa när mer eller mindre ett embryo ska bedömas. Likväl så överlever konceptet och har så gjort i decennier, trots att det globalt sett knappast råder brist på högkvalitativt vin. Kanske är det så enkelt som att Bordeaux fortfarande berör många människor världen över – trots att hipsterfaktorn inte är i topp?

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Allt om auktionen 10 - 12 december

Vin Tidens tand ger fler dimensioner. Det ser man tydligt i…
10 Dec, 2018

Brännland Cider och Petter Alexis Askergren i samarbete

Vin Petter Alexis Askergren och Brännland Ciders Anderas Sundgren Graniti fann…
10 Dec, 2018

Malmö Beer Week flyttas och ingår samarbete med Malmö Öl & Whiskyfestival

Whisky och Bourbon Intresset för öl och hantverket bakom är kanske större än…
10 Dec, 2018

Klassisk cognac under granen i år?

Whisky och Bourbon Rémy Martin XO Excellence är en av cognacindustrins mest respekterade…
6 Dec, 2018

Lilla Hyttnäs, "årets glögg, utan tvekan!", nu i butik!

Vin Från och med igår så hittar man Lilla Hyttnäs i…
6 Dec, 2018

Livets Goda Premium - vad ingår?

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
3 Dec, 2018

Kilchoman Sanaig tar guld i VM

Whisky och Bourbon Kilchoman Sanaig har vunnit VM-guld i klassen: Bästa rökiga whiskyn
4 Dec, 2018
Artikelarkivet