Bordeaux en primeur 2017 – en närmre titt på 30 slott

Niklas Jörgensen 26 Nov, 2018
Vin Premium Det är i grund och botten samma argument som dyker upp varje år runt april, när Bordeaux-slotten bjuder in till en primeur-provningarna av föregående års vin. Att förfarandet är förlegat, ur tiden, prisrabatten bortskalad och att det inte ger vinerna rättvisa när mer eller mindre ett embryo ska bedömas. Likväl så överlever konceptet och har så gjort i decennier, trots att det globalt sett knappast råder brist på högkvalitativt vin. Kanske är det så enkelt som att Bordeaux fortfarande berör många människor världen över – trots att hipsterfaktorn inte är i topp?

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Nu öppnar världens minsta McDonald’s

Mat och Restaurang I sin senaste kampanj lyfter McDonald’s fram en av sina…
22 May, 2019

Livets Goda Premium

Vin Är du en sådan person som uppskattar gott vin, whisky,…
22 May, 2019

200 vodka–fans från 28 länder samlades i Åhus

Whisky och Bourbon Förra veckan var det en unik samlarträff i Åhus. En…
21 May, 2019

Kiviks Musteri skriver under hållbarhetsmanifest

Whisky och Bourbon Kiviks Musteri är ett av de 41 företag inom livsmedelsindustrin…
21 May, 2019

Destilleriet i Åhus lanserar världens mest exklusiva akvavit

Whisky och Bourbon I endast några få unika exemplar lanseras nu Åhus Akvavit…
16 May, 2019

Folklig gastronomi på årets största grillfest

Mat och Restaurang 24-26 maj är det dags för den årliga Grillmässan. Sveriges…
13 May, 2019

Rökig single malt whisky från Old Pulteney lanseras på Systembolaget den 17:e maj

Whisky och Bourbon Old Pulteney Huddart är en helt unik rökig highland single…
13 May, 2019

Brocards Chardonnay - mycket vit Bourgogne för pengarna!

Vin Att följa ett vins utveckling är utan tvekan den största…
10 May, 2019

Toppklass år ut & år in!

Vin Ripasso, svenskens favorit under många år, har blivit något av…
10 May, 2019
Artikelarkivet