Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Boulebar Haga presenterar en ny 3-rätters brunchmeny med franska delikatesser

Boulebar Haga presenterar en ny 3-rätters brunchmeny med franska delikatesser

av Livets Goda

Boulebar Haga erbjuder utöver boulespel både ute och inne även mat och dryck från förmiddag till sen kväll. Ett av de mest uppskattade koncepten på Haga är Le Brunch, där en härlig brunch avrundas, eller inleds med boulespel på egen bana. Lagom till att värmen kommer och uteserveringen öppnar för säsongen presenterar Boulebar Haga en ny 3-rätters brunchmeny med franska delikatesser.

”En brunch med utsikt över vackra Brunnsviken en fin vårdag är verkligen magiskt. För mig personligen spelar den sociala gemenskapen också en väldigt stor roll för den perfekta brunchen, och att kunna njuta av god mat och dryck tillsammans, följt av en vänskaplig runda boule med en mimosa eller en Anqelique Papon i handen ger verkligen det där lilla extra”, säger Ruben Rivera, restaurangchef på Boulebar Haga.

Brunchen på Boulebar Haga inleds med baguette, smör och marmelad tillsammans med chark-, ost-, eller vegetariska delikatesser. Sedan följer en matigare varmrätt där det bland annat går att välja mellan Eggs Benedict Royal med kallrökt lax och hollandaise, eller Club Croissant med portabello, silverlök, och gräslöksmajo. Brunchen avslutas på franskt
manér med franska sötsaker. Vid förbokning av brunch ingår 90 minuter boulespel på egen bana, antingen före eller
efter maten. I mån av plats är även drop-in gäster välkomna att avnjuta brunch utan boulespel.

Le Brunch på Boulebar Haga äger rum varje lördag och söndag mellan 10.30–15.00. Priset är 395:- för brunch inkl. 90 minuter boulespel. För barn 6–13 år kostar det 145:-, och barn under 6 år gratis. Hundar och barnvagnar är välkomna.

Bokning görs på boulebar.se/mat-spel/le-brunch

RELATERAD LÄSNING