Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Boulebar Rålambshov välkomnar våren i ny skrud

Boulebar Rålambshov välkomnar våren i ny skrud

av Livets Goda

Ett sant vårtecken på Kungsholmen är när Boulebar i Rålambshovsparken öppnar för säsongen. I år har området fått en förfinad inramning som gör att fler besökare kan njuta av spel, god mat, musik eller bara ett glas i solen.

Boulebar Rålambshov har i 17 år bidragit med liv och rörelse i den folkkära parken och lockar runt 80 000 gäster varje vår och sommar. Inför årets säsong har bland annat baren fått en ny skrud och hela området en inramning i form av en mur med inbyggda bord och sittplatser. Mer utrymme för boulespelare, men även för de som bara vill äta eller ta en aw i solen.

– Boulebar är snudd på en institution i Rålambshovsparken. Som en av få verksamheter i parken vill vi vara med och utveckla denna oas mitt i Stockholm, men även skapa trygghet genom liv och rörelse. Tanken med den nya inramningen är att förfina platsen ytterligare och locka ännu fler besökare till området, säger Magnus Widell, vd Boulebar Sverige.

De nya uppdateringarna av området harmoniserar med Rålambshovsparken särdrag där det urbana möter naturen. Boulebar har även gjort ingången som vetter mot Rålambshovsleden mer inbjudande, så att även den delen av parken blir mer levande.

– På Boulebar i Rålambshovsparken möts alltifrån stammisar och boulenördar till kompisgäng som vill hänga och lyssna på livemusik. En given mötesplats för många Kungsholmsbor så fort solen tittar fram och vi hoppas att både gamla och nya gäster gillar hur vi förfinat platsen, avslutar Magnus Widell.

Livemusik och DJs
Det blir även en hel del musik på Boulebar Rålambshov. Bland annat kommer olika DJs att spela nästan varje kväll under maj till augusti. Varje lördag i juni kommer det att vara livemusik, även den 26 maj och på nationaldagen, den 6 juni.

RELATERAD LÄSNING