1

Box Whiskyfestival

Är du snabb i vändningarna kan du boka plats på inte mindre än 14 olika provningar med både nya teman och favoriter i repris. Är du intresserad av intressant kulturhistoria så håller exempelvis Box Hasse Nilsson en unik provning om whisky i litteraturen, med roliga nedslag på destillerier och i litteraturhistorien.

Hernö Gin är på plats och ställer till med en vertikalprovning på ”världens bästa gin”. och destillerichef Roger Melander har lovat att hämta magi direkt ur faten. Vill du skölja ner all whisky med rom av klass så ställer Thomas Sundblom från Clydesdale till med en romprovning, bland mycket annat.

Det brukar vara stor efterfrågan på platser till provningarna så boka din plats nu. Bussar går från Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå med flera platser på morgonen och förmiddagen lördag den 1 juli.

BOKA NU

Festivalöl och Festivalwhisky
Årets Festivalöl kommer från Oppigård och Box Whisky vågar lova att det inte är vilken bärs som helst. Dessutom har de fyllt Boxbutiken med nya kläder och prylar.

Som fatägare är du välkommen till den stora loungen nere vid älvstranden, där kan du prova ditt fat, prata buteljering med personalen och träffa andra fatägare. Du kommer också att mötas av flera nya faterbjudanden. Självklart kommer du också att ha möjlighet att skaffa årets unika Festivalbuteljering, samt den omtalade Visitor Center-buteljeringen, som bara kan fås via besök på destilleriet.