Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Brasserigruppen förstärker med nya nöjesprofiler

Brasserigruppen förstärker med nya nöjesprofiler

av Livets Goda

Efter ett hårt år för restaurang-och nöjesbranschen satsar Brasserigruppen ytterligare på sina ställen och förstärker med erfarna event-duon Hampus Fritzdorf och Fricko Boberg. I sitt uppdrag ska de nu attrahera ännu fler till gruppens restauranger där maten i kombination med gäster, musik och service står i centrum.


Hampus Fritzdorf började med att arrangera 15års+ fester i Allhuset ute på Universitet när han var 15år. Därefter har han gjort sig ett namn med bland andra ”Dagsfesten” på Josefina på Djurgården och nu senast med Nostalgica på Berns vilken han arrangerade med sin vän Fricko Boberg. Fricko har ett förflutet inom musik och har haft både Los Angeles och Las Vegas som arbetsplats där han fick en bra förståelse för vad grym service innebär och hur det kan implementeras här hemma. På den svenska klubbscenen har han främst erfarenhet från Berns och nattklubben V på Sturecompagniet.

De båda ser stora möjligheter i att få folk till att i ännu större utsträckning upptäcka och uppskatta utbudet av de krogar som ingår i Brasserigruppen. Med duons kreativa idéer, erfarenhet och energi lär samarbetet bli ett vinnande koncept.

”Vi har alltid varit imponerade av Brasserigruppen och krogarna som ingår i koncernen. Det är otroligt starka varumärken där varje restaurang har sin egen identitet. Vår främsta roll är att få fler att upptäcka våra restauranger, ta hand om gäster och företag som kommer och besöker oss och se till att folk vill stanna kvar på dem efter de ätit klart”, säger Hampus Fritzdorf.

Duons uppdrag är att bidra med den kreativa nöjesbiten utan att krångla till det för mycket. Målet är att folk ska veta att när de kommer till något av Brasserigruppens ställen är det bra musik, rätt ljudnivå och att alla blir varmt omhändertagna.

På East, som är Brasserigruppens enda ställe som vanligtvis har öppet till 03, samarbetar duon nära nyanställda nöjeschefen Lucas Kalda. Lucas har bland annat arbetat på Armani Privé i Milano och på F12’s Publicó. East som firar 30 år i år kommer att erbjuda en mer internationell vibe med musik som tar fram känslor från 70-talet till idag. Nytt är att gästerna ska kunna beställa lagad mat till borden hela natten, samt även ta med sig en matlåda hem i stället för att slinka förbi något av de mer välkända hamburgerhaken runt hörnet.

”Event- och nöjesbranschen har i och med corona nollställts vilket öppnar upp för nya möjligheter. Vi tror på ett mer internationellt erbjudande framåt där det blir lite mer drag och barhäng när middagen är klar, likt Barcelona och London. Det känns fantastiskt kul att få vara med och glädja folk igen,” säger Fricko Boberg.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING