Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Braun lanserar en ny superstark stavmixer

Braun lanserar en ny superstark stavmixer

av Livets Goda

Braun lanserar nu sin allra senaste och vassaste stavmixer, MQ 9. Stavmixern är utrustad med 1200 W motor och den patenterade ACTIVEBlade-tekniken som innebär att den har ett extra knivblad i kombination med att skaftet rör sig upp och ned för att kunna arbeta ännu mer effektivt. Den innovativa tekniken ger 250 % mer hackande och mixande än andra stavmixrar.

Braun stärker sin position som stavmixer-expert genom att lansera en helt ny superstark stavmixer som kan arbeta snabbt och precist med de mest svårbearbetade livsmedlen som nötter, ingefära och mörk choklad. Stavmixerns 1200 W motor är utvecklad av ingenjörer för att kunna arbeta kraftfullt och samtidigt energieffektivt. Den avancerade motorn går att ställa in efter tre olika hastighetslägen; puls, låg- och hög hastighet. Den är också 60 % snabbare än tidigare stavmixrar.

Braun MQ 9 gör inte bara matlagningen snabb och effektiv, stavmixern är också otroligt mångsidig med 17 kompatibla tillbehör. Med ett enkelt klick omvandlas stavmixern till en matberedare, elvisp, iskross eller hacktillbehör. Helt enkelt möjligheter i det oändliga att laga soppor, pureér, salsor, smoothies, drinkar, eller varför inte pommes frittes?

Stavmixern kommer med flera praktiska tillbehör:

– Matberedare med 1.25 l skål
– Hackkniv
– Visp
– Bägare

Braun MQ 9 går att köpa på välsorterade elektronikkedjor och kostar ca 1 600 SEK beroende på vilket tillbehörspaket man väljer.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING