Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Bröd & Salt öppnar i Stockholms Centralstation

Bröd & Salt öppnar i Stockholms Centralstation

av Livets Goda

Bröd & Salt fortsätter att etablera sig på attraktiva lägen. Under våren öppnar den snabbväxande kedjan en butik på 300 kvadratmeter mitt i centralstationen. 

 

”Ett av Sveriges bästa lägen. Vi är superglada och redo för centralens puls. Butiken kommer passa både resenärer i farten och de som har timmar att slå ihjäl. Vi har även valt att ta ett större miljösteg i inredningen här, berättar Marknadschefen Annelie Vest. 

Vår arkitekt Tina Marin har hämtat inspiration från den klassiska svenska kvarterskrogen och omvandlat det till en modernare version. 

En stor del av inredningen är producerad i Sverige och golvet består bland annat av återvunna PET-flaskor. Designlamporna i restaurangen är både designade och tillverkade lokalt i Sverige, beskriver Annelie. 

 

Ombyggnationen har precis startat och Bröd & Salt räknar med att kunna öppna i slutet av Mars. Förutom det vanliga konceptet med dagsfärsk frukost, fika och salladsbar så kommer även en kvällsmeny finnas med fullständiga rättigheter och matigare alternativ på menyn. 

 

”Vi välkomnar Bröd och Salt till Stockholms Centralstation. Den nya butiken adderar till stationens attraktiva utbud. Verksamheter som har öppet från tidig morgon till sen kväll adderar trygghet och trivsel för resenärerna. Vi ser också mycket positivt på de hållbara materialval Bröd och Salt tar initiativ till i val av inredning. Vi ser varmt fram emot invigningen och det fortsatta samarbetet”, säger Petra Hersgren, chef region nordost, Jernhusen. 

Enheten på centralen blir nummer 21 i ordningen för Bröd & Salt. 

RELATERAD LÄSNING