Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Bullens Pilsnerkorv fyller 70 år – lanserar unik kollektion!

Bullens Pilsnerkorv fyller 70 år – lanserar unik kollektion!

av Livets Goda

I år fyller klassikern Bullens Pilsnerkorv 70 år! Bullens pilsnerkorv, en tidlös produkt som numera uppnått kultstatus, både för sin korv och sin design. För att uppmärksamma jubiléet och tacka alla Bullens-fans som troget konsumerar pilsnerkorven lanserar Bullens en webbshop med en helt unik och essentiell Bullens-kollektion!

Få produkter kan se likadana ut år efter år, men ändå vara lika populära. Till skillnad mot de flesta varumärkena har Bullens bevarat både recept och design som vid lanseringen 1953. Bullens korv på burk är en omtyckt, svensk klassiker, och med mer än 70 år på nacken har den nått kultstatus. Pilsnerkorven har en folklig förankring och produkten kopplas ofta till positiva händelser – utflykter, semester, båten, sommarhuset, husvagnen, fjällstugan, älgjakt och vickning i goda vänners lag. Något man längtar efter och minns med glädje. Något som även Bullens fans intygar genom att generöst och flitigt dela med sig av bilder på Bullensburkar som värms upp över öppen eld och som även används till både julgranspynt, pennställ och blomkrukor.

– Vi får dagligen glada tillrop från våra Bullensfans som skickar bilder på situationer där Bullens står i centrum. Vi blir stolta när vi ser alla användningsområden för konservburken, och givetvis att pilsnerkorven är så uppskattad! Bullens har en ikonisk design med hög igenkänningsfaktor, vare sig man äter korv eller inte, och de gånger vi själva tagit fram Bullensbrandade produkter har de gått åt som smör i solsken. Därför har vi nu tagit fram en ny kollektion med roliga och fina produkter som vi tror att Bullens fans och alla korvälskare kommer gilla, säger Annika Danelius, kategorichef för Bullens.

Den nya webbshopen öppnar den 31 mars och nås via https://webshop.bullens.se/

RELATERAD LÄSNING