Hem Whisky & Bourbon Bulmers lanserar ny cider med frisk smak av blodapelsin

Bulmers lanserar ny cider med frisk smak av blodapelsin

av Livets Goda

Bulmers nya utgåva Zesty Blood Orange har smak av saftig blodapelsin och en balans mellan sötma och syra. Den karaktäristiska brittiska äppelcidern tillsammans med citrusaromer från blodapelsin ger en härlig eftersmak och har en färg som påminner solnedgången.

Det känns helt rätt att lansera Bulmers Zesty Blood Orange nu då den passar lika bra på afterski som till vårens och sommarens tillställningar. Den är frisk och läskande och är ett trevligt inslag med låg alkoholhalt till både middagar och fester, säger Linda Hellman, marknadschef Heineken/GL Brands.

Bröderna Fred och Percy Bulmer, som växte upp i Herefordshire i Storbritannien, fick tidigt tipset av sin mor att göra något som aldrig skulle bli omodernt. De följde hennes råd, vilket resulterade i Bulmers Cider som sedermera har gjort storslagen succé. Med sina 130 år är Bulmers världens största och äldsta ciderproducent, vars dryck än idag ger en genuin ciderupplevelse för människor världen över.

Bulmers har över 800 frukträdgårdar och tre miljoner planterade äppelträd, vilka brukar beskrivas som en skog av fruktträd. Äpplena växer fritt och varje år skördas cirka 100 000 ton äpplen som blir till cider. Bulmers Original Cider lanserades för två år sedan och har blivit en storsäljare. Den framställs av gårdens egenodlade äpplen.

Bulmers Zesty Blood Orange
Volym: 500 ml
Alkohol: 4,0 %
Pris: 26,90 kronor
Artikelnummer: 83429

Bulmers Zesty Blood Orange finner ni på Systembolagets beställningssortiment här >>

Du har väl inte missat Whisky & Bourbons Specialutgåva: Jura & Bushmills

Du som är Premiummedlem laddar ner utgåvan >>> HÄR

Är du ännu inte Premiummedlem? 
Läs mer om Premium, vad som ingår och hur du går tillväga för att skaffa dig Premium >>> HÄR

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING