Livets Goda #144

99.00 kr

Livets Goda, det 144:e i ordningen, är nu tillgängligt för digitalt köp I det senaste numret läggs stort fokus på Australien och shiraz/cabernet sauvignon som är tillgängligt på hemmaplan och så gör vi även en rejäl djupdykning i Ben Glaetzers viner med Amon-Ra i spetsen. Vertikal med Mother’s Milk blir det också.

Mycket rieslingsnack blir det i blocket Battle of the rieslings där Tyskland och Alsace visar upp dagsformen. Mer än 150 viner provade från många topproducenter!

Champagne-temat är Veuve Clicquot med årgångsrosé och La Grande Dame helt ner till 70-talet! En sväng till Danmark blir det också och Dyrehøj Vingaard på Själland.

Piemontevänner får sitt lystmäte tillfredsställt i form av en genomgång av Barolo 2016, ett besök i Verduno, läget Monvigliero samt en titt på druvrariteten pelaverga.

Arbois och Domaine du Pelican provas genom av chefredaktören tillsammans med artisten Petter och så bjuds det Alsace Grand cru-snack, Moselgodis från ikonen Joh Jos Prüm och som alltid finner du krönikor samt matlagningsinspiration från redaktionsköket.

OBS! Köp ger dig den digitala PDF-utgåvan – ej tryckt exemplar.

Har du en rabattkod? Klicka här för att ange din kod

Faktureringsadress

Din beställning

Produkt
ANTAL
Totalt
Delsumma 0.00 kr
Totalsumma 0.00 kr
  • Betalning sker med högsta säkerhet genom SSL-Certifikat