Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Candy People och Estrella lanserar produkt ihop: Chokladdoppade Jordnötsringar

Candy People och Estrella lanserar produkt ihop: Chokladdoppade Jordnötsringar

av Livets Goda

Estrellas klassiska Jordnötssringar har tagit ett dopp i chokladbadet hos Candy People. Den 15 februari lanseras nyheten Chokladdoppade Jordnötssringar! Självklart utan palmolja. Bara sött och salt i len och frasig kombo. 

Nu lanseras Chokladdoppade Jordnötssringar! En härlig kombination av sött och salt för alla choklad- och snacksälskare. Lanseringen är ett samarbete mellan Estrella och Candy People. Med Estrellas klassiska Jordnötssringar och Candy People lena, palmoljefria mjölkchoklad förenas det bästa av två världar. Nyheten lanseras den 15 februari och kommer i en lagom storlek på 100gram.

Blir alla andra snacks överflödiga nu när denna nyhet kombinerar allt som smakpaletten kan begära? Det återstår att se. Estrella och Candy People har höga förhoppningar för lanseringen. Karin Isaksson, produktchef på Estrella, kommenterar:
– Produktproverna har varit ett hett villebråd bland kollegorna – det brukar vara ett gott tecken på en framgångsrik lansering!

Fakta: Jordnötsringar från Estrella

Estrellas Jordnötsringar är en produkt som lanserades redan 1977 och ingår under segmentet ”other shapes”. Dessa är i särklass den största artikeln inom sin kategori. Dessa klassiska jordnötsringar är krispiga snacksringar smaksatta med äkta jordnötssmör och har under flera år varit en storsäljare och favorit hos svenska folket.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING