1

Captain Morgan lanserar Tiki Tuesdays – Tropiskt sommarhäng på ÖN

Klassiska romvarumärket Captain Morgans senaste tillskott Captain Morgan Tiki är en tropisk rombaserad spritdryck  inspirerad av de södra Stillahavsöarna. I samband med lanseringen rullar de ut konceptet Tiki Tuesdays på ÖN på långholmen med start 13 juli. Ett tropiskt sommarhäng med karaffer fyllda med Tiki Colada, snacks och spel i gräset.

Varje tisdag mellan den 13 juli och 3 augusti kommer det uppstå ett tropiskt paradis på ÖN. Här kommer gästerna kunna köpa ett Tiknick-kit bestående av: karaff med Tiki Colada, Cubanos, picknick-filt, sällskapsspel och tiki-glas till ett pris av 395 SEK.

– Efter en lång tid av restriktioner vill vi ge våra gäster något att längta efter. Det första riktiga sommarhänget på ett ännu bättre ÖN. Förra sommaren var en succé, i år har vi utökat rejält. Fler hammocks, solstolar och en fantastisk nyhet i Tiki Tuesdays, som bäst avnjuts med en Tiki Colada på en picknickfilt ute på gräsmattan. Det kommer också finnas spel och nygrillade Cubanos från vår kolgrill, säger Linus Ahlbom, restaurangchef på ÖN.

Captain Morgan Tiki är smaksatt med ananas och mango och har lägre alkoholhalt än rom, vilket gör den perfekt för sommardrinkar.

– Det ska vara lätt att njuta av en drink tillsammans med vänner. Begreppet “Tiki Time” innebär just att roa sig och umgås med kompisar. ÖN är det perfekta stället för detta, en grön oas nära till allt. Med Tiki Tuesdays vill vi ge den svenska sommaren en tropisk touch, och alla gäster en härlig start på veckan, säger Klavs Eglitis, Customer Brand Manager på Diageo.

Captain Morgan Tiki finns tillgänglig på utvalda Systembolag till ett pris av 229,49 SEK.
Captain Morgan Tiki har en alkoholhalt som uppgår till 25%.