Cerbaiona - ett livsverk i nya händer

Niklas Jörgensen 19 Mar, 2019
Vin Premium Han var den pensionerade Alitalia-piloten från Rom och som bytte luften mot något mer jordnära. Diego Molinari kom till norra Montalcino 1977 då han köpte Cerbaiona och omgående startade omplanteringar och restaureringar. I början av 80-talet kom den första Brunello di Montalcino och även om mängden som fanns att tillgå var mikroskopisk inledningsvis så gjorde Diego sig ett namn snabbt. Och när man väl smakat en Cerbaiona så förstår man varför.

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Nu återlanseras Innis & Gunns Mangoes on the Run – Mango IPA

Whisky och Bourbon I över 15 år har Innis & Gunn tillverkat öl…
23 Apr, 2019

Sundqvist inspirerar med uppdukad påskbuffé

Mat och Restaurang Påsken närmar sig med stormsteg! Har du bestämt vad du…
17 Apr, 2019

100 poäng till ett sydafrikanskt vin

Vin För första gången någonsin tilldelas ett sydafrikanskt vin 100 poäng.…
16 Apr, 2019
Artikelarkivet