Hem Mat & Restaurang Chimichurribakad laxsida, tapenadestekta mosade potatisar & chilensk pinot noir

Chimichurribakad laxsida, tapenadestekta mosade potatisar & chilensk pinot noir

av Livets Goda

Vid Livets Godas besök hos Montes i Apalta, Colchagua innan pandemins utbrott så fick vi njuta av vineriets fullständigt lysande restaurang som placerats mitt i vingårdarna. Köket styrs upp av den argentinske mästerkocken Francis Mallman och det är också han som inspirerar oss nu när vi dricker Montes pinot noir från svalvuxna Aconcagua-regionen. Inte minst så är potatisen som serveras signerad Mallman och det är ett fantastiskt tillbehör som tar potatis till nästa nivå.

Recept – 4-6 personer

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING