Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Circle K får ny inneboende när Schysst Käk flyttar hem

Circle K får ny inneboende när Schysst Käk flyttar hem

av Livets Goda

Nu står det klart att ett nytt samarbete tagit form, när Circle K och Schysst Käk tar hemmakebaben ut på vägarna. Samarbetet är ett strategiskt drag mot visionen att bli en ännu tydligare matdestination, och från oktober kommer Circle Ks version av hemmakebab serveras till hungriga gäster runt om i landet. Därmed blir Circle K Sveriges största kebabrestaurang.

Circle K vill ständigt utmana vad en drivmedelsstation är och kan vara, så till den grad att man numera benämner sina stationer energistationer. Det syftar på energi till såväl fordon som människor, och i takt med allt längre besök där upplevelse är en viktig nyckel, blir samarbetet med Schysst Käk ytterligare en riktigt god anledning att lägga sin paus på Circle K.

– Det händer fantastiska saker när man hittar en likasinnad partner, och det har vi verkligen gjort i Schysst Käk. Vi är båda snabbfotade, drivna, nyfikna och vill gärna testa nya saker. Därför känns samarbetet både självklart och överraskande samtidigt, och det tror vi blir en vinnande kombination. Vi ser fram emot att erbjuda en folkkär kebabrulle till våra kunder, säger Stefan Andréasson, Senior Manager Food på Circle K.

Schysst käk grundades 2015 och är idag ett av Sveriges mest snabbväxande livsmedelsföretag. Med det framgångsrika middagskonceptet Hemmakebab i dagligvaruhandeln tar man nu steget ut på vägarna för att ge alla chansen att få en schysst kebab även när man är på väg.

– Vi är en del av många familjers helgmiddagar. Nu vill vi kunna vara med när man är på väg hem från träningen, åker på semester eller när man strögar med epan. Att vi flyttar hem till Circle K känns självklart, K:et står ju för kebab! säger Amir Kheirmand, vd och grundare av Schysst käk.

Det kommer att finnas tre varianter av kebabrulle att välja mellan; kyckling, vego och klassisk (av svenskt kött). Proteinet varvas med färska grönsaker, feferoni, picklad rödkål, krispig rostad lök och givetvis Schysst Käks egna kebabsåser. Samtliga kostar 79 kr och kommer att finnas tillgängliga på alla stationer runt om i landet.

– Vår filosofi är att erbjuda enkel och god mat som kunden snabbt kan få med sig i handen. Tillsammans med Schysst Käk breddar vi utbudet och bryter ny mark och vi är väldigt glada att de nu flyttat hem till oss på Circle K. Faktum är att vi nu blir Sveriges största kebabrestaurang, avslutar Stefan Andréasson.

RELATERAD LÄSNING