Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Clean drink presenterar höstens smaknyhet

Clean drink presenterar höstens smaknyhet

av Livets Goda

Clean drink presenterar sin senaste smaksläpp, Citrus Clementin.
– Jag vågar påstå att vi lyckats pricka doften såväl som smaken av clementin, säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink.

Citrus Clementin har en söt, frisk och pigg smak av den saftiga citrusfrukten clementin. Nyheten följer upp smaken Blodapelsin som lanserades i maj och har som sin föregångare en grafisk profil inspirerad av comics art.

– Första tanken är kanske att det är konstigt att lansera en citrussmak när sommaren är över men jag tror vi är många som kan minnas barndomens kyliga dagar vid skridskoisen när man med stela och frusna fingrar skalat en clementin. Det är en smak som passar lika bra under varma sensommardagar som vid juletid. Även om det finns flertalet citrussmaker på marknaden sedan tidigare har vi lyckats ta fram en nyhet som är unik i sitt slag. Jag vågar påstå att vi lyckats pricka doften såväl som smaken av clementin, säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink.

Likt Clean drinks övriga produktlinje är Citrus Clementin fri från socker, färgämnen, konserveringsmedel och taurin samt berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein, 10 vitaminer samt mineraler. Den är helt vegansk och producerad i Norden.

Citrus Clementin finns tillgänglig online från och med v.34, i dagligvaruhandeln v.35 och i servicehandeln v.36.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING