Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Cocktailvandring mellan flera av Stockholms främsta barer

Cocktailvandring mellan flera av Stockholms främsta barer

av Livets Goda

Cocktailvandring: 20 maj bjuder O.P. Anderson in till en vandring mellan sex olika barer i Stockholm. Varje bar har skapat en cocktail på allt från anrik akvavit till modern äpple- och hallonsnaps. Till samtliga cocktails serveras en smakbit som passar drycken och det genomgående temat är hållbarhet.

Cocktailvandring

I slutet av maj genomförs Moveat Cocktail för allra första gången. På den nya barvandringen serveras cocktails på traditionell akvavit och modern snaps från O.P. Anderson tillsammans med en munsbit. Barerna som besöks under dagen är Stjärtilleriet, Stockholm Under Stjärnorna, Nori Bar, Hantverket, Strandvägen 1 samt Villa Dagmar.

– Under Moveat Cocktailvandring får deltagarna uppleva tre starka trender i barvärlden. Att använda snaps och akvavit i cocktails, att servera drinkar till mat samt ett fokus på hållbarhet, säger Marcus Pedersen, Senior Brand Manager för O.P. Anderson.

Det sker genom nyskapande cocktails och smakkombinationer på flera av Stockholms absolut främsta barer.
Cocktailvandringen sker utifrån en app som visar kartan, barerna och menyerna. Med hjälp av appen kan deltagarna själva bestämma i vilken ordning de gå. Samtliga cocktails bygger på O.P. Andersons ekologiska spritsorter som alla tillverkas med ett lågt avtryck på miljön.

Moveat Cocktailvandring går av stapeln under eftermiddagen lördagen 20 maj från 11:45 till 17:00. Kostnaden är 599 kronor per person och biljetterna släpps i begränsad upplaga 19 april på Moveat.co HÄR.

RELATERAD LÄSNING