Hem Livets Goda Prenumeration Cointreau startar mentorprogram för kvinnliga bartendrar

Cointreau startar mentorprogram för kvinnliga bartendrar

av Livets Goda

För att stärka kvinnliga bartendrar i den mansdominerade branschen lanserar Cointreau nu FEMME BRTNDR, ett mentorprogram som innefattar inspirationsföreläsningar, workshops och utbildning inom personlig utveckling. Delar av programinnehållet har tagits fram tillsammans med Sofia Kacim, grundaren till det världsomspännande nätverket HER Global Network.

– Vi har handplockat sex kvinnor i olika åldrar från barer runtom i landet, såväl etablerade yrkeskvinnor som mer oslipade diamanter. Vår ambition är att stärka deltagarna i sina yrkesroller och på så sätt ge dem ännu bättre förutsättningar att agera förebilder för andra tjejer och kvinnor som vill lära sig yrket. Målet är att bidra till att vi får se fler duktiga, entusiastiska och trygga kvinnor bakom landets bardiskar, säger Fredrik Löwenhamn, som är Brand Ambassador på Nigab, Cointreaus leverantör i Sverige.

Den första upplagan av FEMME BRTNDR påbörjades under sommaren och sträcker sig över ett år. Följ gärna programdeltagarnas aktiviteter på Instagram.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING