1

Content Manager till Cask & Moestue

Är du redo för nästa utmanande och utvecklande steg i din karriär? Vi växer och Cask & Moestue söker en driven och briljant Content Manager som ska vara med och utveckla vår marknadsavdelning och ta den till nästa nivå.

Rollen som Content Manager hos oss innebär:

  • Ansvar för det digitala, underhålla och uppdatera respektive företags hemsidor
  • Att göra kontinuerliga uppdateringar på våra sociala plattformar
  • Att självständigt jobba i Webb- & digitala miljöer med tillhörande program och analysverktyg
  • SoMe, producera kampanjer in-house eller med extern samarbetspartner
  • Att ha kunskap att kreera och formatanpassa annonser
  • Att ansvara för våra nyhetsbrev
  • Att ansvara för våra pressreleaser
  • Att du trivs med att vara en spindel i nätet-person och länk mellan sälj och marknad

Vem är du? Vi tror att du har dokumenterad erfarenhet från branschen och har några års erfarenhet av likande positioner. Du kan enkelt uttrycka dig i både tal och skrift. Du bör ha en utbildning i grund och botten som matchar det jobb du ska utföra, förmodligen en akademisk examen. Du brinner för ”content”, trivs med utmaningar och har en passion för dryck i allmänhet och för att skriva inspirerande texter i synnerhet. Att jobba självständigt eller i team är något som du balansera bra och du har förmåga att arbeta både strategiskt och operativt.

Tjänsten är heltid där visst resande kan förekomma. Vi sitter i en nyrenoverad vindslokal om 450 m² i Hägersten ovanför Vinkällan. Denna position rapporterar till vd.

För mer information kring tjänsten, kontakta Andreas Flyckt på Sikta urval på andreas@flyckt.nu eller maila ansökan till ansokan@sikta.se / 070-7254836

Vilka är vi? Cask Sweden har snabbt etablerat sig som en ledande aktör inom kategorierna hantverksöl och sprit. Moestue Grape Selections har en bred och kvalitativ portfölj av vin och sprit, men även lite öl. Vi är två entreprenörsdrivna företag med 16 medarbetare som har en starkt tillväxt och tillsammans omsätter ca 220 MSEK.