Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Dags att visa uppskattning med ätbar kärlek

Dags att visa uppskattning med ätbar kärlek

av Livets Goda

Våren är säsongen då högtiderna kretsar kring kärlek och dem vi bryr oss om. LAKRIDS BY BÜLOWs kollektion LOVE är nu tillbaka. Tillsammans med möjligheten att ge bort en gåva som går rakt in i hjärtat hos dem du tycker om. Kollektionen består av lakrits insvept i kärlek – den klassiska smaken Strawberry & Cream och det senaste tillskottet Fruity Caramel.

2020 har varit ett utmanande år för många. Att ta vara på dem vi tycker om och att visa uppskattning har aldrig varit viktigare. Våren står runt hörnet och följs av högtider där vi sprider extra mycket värme och omtanke till nära och kära. Och kanske är 2021 året då vi visar vår uppskattning med ätbar kärlek?

Lakrits har länge haft en speciell plats i svenskarnas hjärtan. Det är ett självklart val när vi söker efter den perfekta söta gåvan att ge bort till någon vi tycker om. LAKRIDS BY BÜLOW lanserar detta år LOVE-kollektion, bestående av den klassiska favoriten Strawberry & Cream och det senaste tillskottet Fruity Caramel. Strawberry & Cream balanserar sura röda jordgubbar, krämig grädde och söt lakrits i en kärleksfull symfoni. Den nya förföriska varianten, Fruity Caramel, är en
salt lakrits insvept i karamelliserad dulche de leche-choklad som slutligen bäddats in i ett lager av fruktiga svartvinbärstoner.

– Vi vill med årets LOVE-kollektion bidra till att skapa det ultimata firandet av kärleken. För oss är det viktigare än någonsin att hylla kärleken och närvaron i vårt samhälle och detta hoppas vi att våra två variationer i LOVE-kollektionen, tillverkade med högkvalitativa ingredienser och hantverk, kan bidra till att framhäva, säger Johan Bülow, kreativ chef och grundare av LAKRIDS BY BÜLOW.

Kärlek till både dina nära, kära och miljön
LOVE-kollektionen från LAKRIDS BY BÜLOW är precis som resterande sortiment hållbart förpackad.
År 2019 började lakritstillverkaren att producera sina förpackningar i 100% återvunnen och
återvinningsbar plast.

Om LOVE-kollektionen:
LOVE-kollektionen kommer till butik den 21 januari 2021.
Priser:
• Small Strawberry & Cream: 95 SEK
• Small Fruity Caramel: 95 SEK
• Regular Strawberry & Cream: 165 SEK
• Regular Fruity Caramel: 165 SEK

RELATERAD LÄSNING