Hem Vinvärlden Dags för nya årgången 2018 av Pintas Port Vintage – Exklusivt för Livets Godas vinklubb

Dags för nya årgången 2018 av Pintas Port Vintage – Exklusivt för Livets Godas vinklubb

av Livets Goda

Wine & Soul i Douro Valley är ett av Portugals mest passionerade och innerliga vinhus. Bakom hittar vi paret Sandra Tavares da Silva, som firade 20 år 2019 som vinmakare, och Jorge Borges som båda har blivit två av de mest respekterade vinmakarna inte bara i Portugal. Nu har den senaste årgången, 2018, av deras eleganta Pintas Vintage Port landat världen över. Av dessa buteljer erbjuds nu Livets Godas Vinklubbsmedlemmar exklusivt chansen att komma över dessa.
De buteljerna av 2017 som erbjöds vinklubben räckte inte långt och många blev utan, så i årgång 2018 har vi kommit över aningen fler buteljer än de 50 senast.

Chefredaktör Anders Enquist om Pintas Port Vintage 2018

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

Livets Godas Vinklubb erbjuder kontinuerligt mycket bra och exklusiva vinerbjudanden och vinprovningar, liksom andra vinifierade erbjudanden, så ett medlemskap kan bana intressanta vägar till mer av livets goda. Detta erbjudande sker i samarbete med den svenska importören Handpicked Wines Sweden AB.
Vi påpekar även igen att Livets Goda inte har några vinstintressen i våra erbjudanden. Vi tar fram olika erbjudande för det vinexklusiva i och med ett medlemskap i vinklubben.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING