Hem Nyheter Danmarks odds på VM 2021 sjunker

Danmarks odds på VM 2021 sjunker

av Livets Goda

Det börjar dra ihop sig till världsmästerskapet i Handboll. Den 27:e upplagan av den största turneringen inom sporten planeras att äga rum i Egypten 2021, med 32 deltagande lag i finalen. Eftersom handboll är, och alltid varit, en sport som dominerat i de europeiska länderna förväntar vi att det kommer bli en oerhört spännande kamp. Kanske mer intressant än någonsin tidigare allt eftersom de deltagande lagen inte spelat tillsammans på länge på grund av den rådande coronapandemin.

Artikeln är i samarbete med Tippat

Om man tycker att odds på sporten är extremt spännande, har man kommit rätt. Här läggs nämligen fokus på odds för handbolls-VM 2021, och särskilt de prognoser som finns kring Danmarks prestation och odds.

Odds på handbolls-VM 2021

VM i handboll är som du säkert förstår den största händelsen i handbollsvärlden. Tack vare detta är det givetvis även en extremt populär sport att betta på bland sporttippare. Jämfört med tidigare år, där VM bestått av 24 lag, är det 32 lag som ska delta i 2021 mästerskapet. På grund av det stora antalet har det blivit svårare än någonsin att försöka förutspå hur resultatet kommer bli. Nederländerna kommer försvara titeln på damsidan och Danmark på herrsidan. När alla lagen delas in i 8 grupper av 4 lag och kämpar om att vinna mästerskapstiteln kommer det dock vara oerhört svårt att förutsäga hur det slutar.

Handbollshistorian har aldrig mött sådana stora förändringar i organisering som i 2021 mästerskapet, så hur utkomsten kommer bli är det inte ens någon expert som kan beräkna. Men detta gör ju det bara ännu mer spännande för sporttipparna, eller hur?

Danmarks odds sjunker

Om man ser på tidigare världsmästare och beräknar en prognos efter detta kan man förutspå att Danmark har ännu en chans för att bli regerande. Kikar man på bettingsidor som Tippat kan man se att oddsen för att Danmark vinner sjunker. De senaste uppdateringarna vi har är följande: Danmark (3,40) Spanien (4,35) Frankrike (5,20) Norge (5,50) Kroatien (8,50) Tyskland (11,00) Sverige (25,00) Slovenien (26,00) Egypten (34,00) Island (55,00) Ungern (61,00) Portugal (61,00) Vitryssland (126,00) Qatar (251,00) Ryssland (251,00).

Men det är viktigt att komma ihåg att odds ändras extremt snabbt. Vad vi listat ovanför är bara en ungefärlig prognos, så stirra dig inte alltför blint på den. Det är trots allt rätt lång tid kvar. För dig som är intresserad av att spela på handbollsodds är det därför viktigt att du ständigt håller dig uppdaterad. Om du redan har valt att satsa på Danmark rekommenderar vi att du följer med i den danska handbollsvärlden på Håndbold.dk.

Hur ser det ut för Sverige då?

Som svensk kan man inte låta bli att vilja stötta sitt eget hemland. Enligt de odds som är aktuella idag ligger chansen på runt 25 gånger pengarna att Sverige kammar hem hela vinsten. Med det sagt har vi ett bra utgångsläge, men vi är inga favoriter bland spelbolagen… Men allt kan som sagt hända och oavsett vad som sker ser vi fram emot ett extremt spännande och nervkittlande världsmästerskap.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING